Sådan bruges Android Message på min Galaxy-enhed

Android Message er et alternativt meddelelses- og beskedhåndteringssystem. Du kan bruge den til at sende SMS og MMS. Du kan også bruge den til at chatte gennem RCS, sende gruppebeskeder, billeder, videoer og lyd.

Visning af en Galaxy-skærm med Android Message app-ikonet fremhævet.

AndroidTM-meddelelsessystemet er tilgængeligt på alle enheder med Android-operativsystemet.

Kravene til Android Message er som følger:

• AndroidTM 5.0 Lollipop eller mere.
  • En Wi-Fi-forbindelse eller et datanetværk.

Bemærk: Android Message er ikke tilgængelig på alle mobiltakster og kan nogle gange tilføje ekstra gebyrer til din sædvanlige takst. Desuden understøttes Android Message muligvis ikke fra nogle lande i øjeblikket.

Hvis du vil downloade Android Message, skal du følge disse trin:

1 Kør din Play Store, og søg efter Android Message i søgefeltet øverst på skærmen.
2 Tryk på knappen "Installer".
3 Når downloadprocessen er færdig, er applikationen klar til brug. For at finde din app skal du gå til appskærmen og trykke på "Google". Her kan du finde din Android Message-app.

Hvis du vil du opdatere din Android Message, skal du følge disse trin:

1 Kør appen Play Store, og søg efter Android Message i søgefeltet øverst på skærmen.
2 Tryk på knappen "Opdater".
3 Når opdateringsprocessen er færdig, er applikationen klar til brug med den seneste version.

Du kan konfigurere Android Message som din standardindstilling, når du sender en besked eller starter en chat. Følg disse trin:

1 Kør din Beskeder-app. På hovedskærmen vil du se en besked, der beder dig om at gøre Android Message til din standard SMS-app. Hvis du vil gøre dette, skal du trykke på "Indstil standard SMS-app".
2 På pop op-panelet skal du vælge indstillingen "Beskeder" og trykke på knappen "Indstil som standard".

Hvis du vil sende en besked og starte en samtale, skal du følge disse trin.

<b>Trin 1.</b> Kør Android Message og tryk på ikonet for ny besked nederst til højre på skærmen. <b>Trin 1.</b> Kør Android Message og tryk på ikonet for ny besked nederst til højre på skærmen.

Trin 1. Kør Android Message og tryk på ikonet for ny besked nederst til højre på skærmen.

Trin 2. Skærmbillede af en ny samtale med indstillingerne "Til" og "Opret gruppe" fremhævet. Trin 2. Skærmbillede af en ny samtale med indstillingerne "Til" og "Opret gruppe" fremhævet.

Trin 2. På den nye skærm skal du skrive det navn, telefonnummer eller e-mail, du vil skrive. Du kan også oprette en gruppe til at sende beskeder ved at trykke på "Opret gruppe".

Trin 3. Skærm med Send-knappen fremhævet. Trin 3. Skærm med Send-knappen fremhævet.

Trin 3. Når du indtaster kontakten, skal du trykke på "Send til [den kontakt, du indtaster]". Skriv teksten, og tryk på Send-knappen til højre i tekstboksen.

Hvis du vil programmere en besked, skal du følge ovenstående trin, men i stedet for at trykke på Send skal du trykke længe på denne knap. Når pop op-panelet vises, skal du vælge den indstilling, du vil bruge. Tryk derefter på send-ikonet, og din besked sendes på den dato, du har valgt.

Du kan administrere dine beskeder og opdele dem i kategorier, afhængigt af indholdet, eller om du vil have dem stjernemarkeret eller arkiveret.

For at se de forskellige kategorier skal du trykke på ikonet for flere indstillinger øverst til højre på skærmen. Her kan du se meddelelseskategorierne "Stjernemarkeret", "Arkiveret" og "Spam & låst".

De forskellige muligheder er som følger.

• Stjernemarkerede: Beskeder markeret som stjernemarkerede vises i denne kategori.
  • Arkiveret: Beskeder markeret som arkiverede vises i denne kategori.
  • Spam & låst: Beskeder markeret som spam eller låst vises i denne kategori.
  • Billeder: Beskeder der indeholder billeder vises i denne kategori.
  • Videoer: Beskeder der indeholder videoer vises i denne kategori.
  • Steder: Beskeder der indeholder steder vises i denne kategori.
  • Links: Beskeder der indeholder links vises i denne kategori.

Hvis du vil aktivere RCS til at bruge det, skal du følge disse trin:

1 Kør din Android Message-app, og tryk på ikonet for flere indstillinger.
2 Tryk på "Indstillinger", og vælg "Chatfunktioner" på den nye skærm.
3 Tryk på "Aktiver chatfunktioner" og vælg indstillingen "RCS".

Du kan konfigurere Android Message til at ændre tema, land, forslag eller alle automatiske forhåndsvisninger. Læs nedenfor for at vide, hvordan du tilpasser dine indstillinger:

• Vælg tema: Du kan vælge det tema, du vil bruge i Android Message. Tryk på ikonet for flere indstillinger, og vælg indstillingen "Vælg tema". Her kan du vælge mellem "Lys", "Mørk" eller "Systemstandard". Når du vælger en, skal du trykke på knappen "Ok".
  • Knib sammen for at zoome samtaletekst: Tryk på ikonet for flere indstillinger på appens hovedskærm. Gå til "Indstillinger", og tænd knappen for at bruge denne funktion.
  • Hør udgående beskedlyde: Tryk på ikonet for flere indstillinger på appens hovedskærm. Gå til "Indstillinger", og tænd knappen for at bruge denne funktion.
  • Bubbles: Tryk på ikonet for flere indstillinger på appens startskærm. Vælg indstillingen "Indstillinger", og gå til "Bubbles". Her kan du vælge mellem "Alle", "Kun valgte" og "Ingen".
  • Vælg dit land: Du kan tilpasse dit land. Gå til ikonet for flere indstillinger, gå til "Indstillinger" og vælg "Dit nuværende land". I denne menu kan du vælge det land, du foretrækker.
  • Forslag: Du kan vælge de forslag, du foretrækker, for at tilpasse din oplevelse med Android Message. Tryk på ikonet flere indstillinger og gå til "Indstillinger". På denne skærm skal du trykke på "Forslag". Her kan du tilpasse indstillinger som "smart svar" eller "foreslåede klistermærker".
  • Automatisk forhåndsvisning: En af mulighederne for at tilpasse din Android Message-app er at aktivere eller deaktivere de automatiske forhåndsvisninger. På denne skærm kan du vælge "vis alle forhåndsvisningerne", "kun forhåndsvisningen af weblinket" eller "kun download data på Wi-Fi". Du skal blot aktivere "on" eller "off" knappen.

Android Message giver dig mulighed for at konfigurere meddelelser på den måde, der er mest nyttig og praktisk for dig.

Hvis du vil du konfigurere meddelelserne skal du følge disse trin:

1 Kør din Android Message.
2 Tryk på ikonet for flere indstillinger i linjen "Søg i links".
3 Vælg "Indstillinger".
4 Tryk på den anden indstilling: "Meddelelser".
5 Vælg og tilpas den mulighed, du foretrækker, for at vise meddelelserne på din enhed.

En af Android Messages mest nyttige funktioner er spambeskyttelsen, der hjælper brugeren med at opdage skadelige beskeder. Du kan bruge denne funktion ved at følge de næste trin:

1 Kør Android Message.
2 Tryk ikonet for flere indstillinger i linjen "Søg i links".
3 Vælg "Indstillinger".
4 Tryk på "Spambeskyttelse".
5 Tænd for knappen "Aktiver spambeskyttelse".

Når du har aktiveret spambeskyttelsesfunktionen, kan du kontrollere alle de blokerede beskeder ved at trykke på ikonet for flere indstillinger øverst til højre på hovedskærmen for Android-beskeder og vælge "Spam og blokeret".

Du kan parre en enhed for at synkronisere dine beskeder ved at følge de næste trin:

1 Kør Android Message.
2 Tryk på ikonet Flere indstillinge øverst til højre.
3 Klik på "Enhedsparring".
4 Gå til hjemmesiden for Google-beskeder og scan QR-koden. Du kan også gøre det med din tablet- eller pc-webversion, processen er den samme. Scan QR-koden på din tablet, og på pc-webversionen skal du gå til Android Messages web.

Mens du bruger Android Message, kan du støde på nogle fejl, der ikke tillader dig at bruge appen korrekt. Hvis du vil have flere oplysninger om denne fejl eller finde en løsning, skal du starte Android Message, trykke på ikonet for flere muligheder øverst til højre og vælge "Hjælp og feedback".

Der kan du støde på "Populære hjælperessourcer", der kan løse dit problem, eller du kan sende din feedback ved at trykke på "Send feedback".