Sådan fjerner du uønskede objekter fra fotos på din Galaxy-telefon

Det nye objektviskelæderværktøj giver dig mulighed for øjeblikkeligt at fjerne objekter eller endda personer fra dine fotos. Se vejledningen nedenfor for at lære, hvordan du fjerner uønskede motiver for at skabe et mere tilfredsstillende billede. Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig afhængigt af tjenesteudbyderen eller modellen.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. For at opdatere din mobile enheds software, skal du foretage følgende trin:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Hvad er objektviskelæder?

Når du tager billeder, kan der nogle gange også optages uønskede objekter på billedet. På det tidspunkt kan du nemt fjerne de uønskede personer eller objekter med det samme på din Galaxy-smartphone ved hjælp af Objektviskelæderværktøjet. Værktøjet Objektviskelæder kan findes i Laboratorier i fotoalbummet. Læs videre for at lære, hvordan du bruger Objektviskelæderværktøjet.

Objekt viskerlæder hoved.

Sådan aktiverer du værktøjet Objektviskelæder

For at bruge Objektviskelæderet skal du først aktivere det, fordi funktionen ikke er aktiveret som standard. Følg nedenstående trin for at aktivere Objektviskelæderværktøjet.

Blyantformet redigeringsikon er valgt. Blyantformet redigeringsikon er valgt.

Trin 1. Tryk på det blyantformede Rediger-ikon.

Flere muligheder-ikon er valgt. Flere muligheder-ikon er valgt.

Trin 2. Tryk på ikonet Flere muligheder (tre lodrette prikker) øverst til højre.

Laboratorier er valgt. Laboratorier er valgt.

Trin 3. Vælg Laboratorier.

Kontakt ud for objektviskelæder er valgt. Kontakt ud for objektviskelæder er valgt.

Trin 4. Tryk på kontakten ud for Objektviskelæder for at aktivere den.

Sådan bruger du Objektviskelæder

Hvis du aktiverede Objektviskelæderværktøjet , vil du finde et Objektviskelæder-ikon blandt redigeringsmulighederne. Følg nedenstående trin for at fjerne uønskede objekter fra dine billeder.

Objektviskelæder-ikon er valgt. Objektviskelæder-ikon er valgt.

Trin 1. Tryk på objektviskelæder-ikonet.

Cirkel tegnet omkring element, der skal slettes. Cirkel tegnet omkring element, der skal slettes.

Trin 2. Tryk eller tegn rundt om noget, du vil slette. Du kan også trykke på den del, du vil slette fra billedet, det vil automatisk tegne en ramme.

Fjern er valgt. Fjern er valgt.

Trin 3. Tryk på knappen Fjern.

Gem er valgt. Gem er valgt.

Trin 4. Tryk på knappen Gem for at fuldføre dine redigeringer.

Bemærk:

• Værktøjet Objektviskelæderværktøjet skal være aktiveret, før det vises i dine redigeringsværktøjer.
  • Enhedsskærmbilleder og menu kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.

Sådan bruges Samsung Members-appen

Hvis du har problemer med dine Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.