Sådan forhindrer du din Galaxy-mobilenhed i at blive sløv

Du kan følge med i din telefons ydeevne ved at bruge funktionen Enhedspleje. Det giver et overblik over dit batteri, lagring, Hukommelse og sikkerhed. Du kan også automatisk optimere din telefon for hurtigere og bedre ydeevne.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger som din løsning, skal du kontrollere, om enhedens software er opdateret med den nyeste version. Kontroller, hvordan du opdaterer din mobile enheds software i følgende rækkefølge.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Hurtig optimering

Funktionen Hurtig optimering forbedrer din telefons ydeevne ved at identificere apps, der bruger overdreven batteristrøm. Det sletter også unødvendige elementer fra hukommelsen, sletter unødvendige filer og lukker apps, der kører i baggrunden. Optimering af din telefon er lige så hurtig og enkel.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Stryg til og tryk på Enhedspleje.

Trin 2. Tryk på Optimer nu, og tryk derefter på Udført

Optimer batteriet, og brug strømbesparende tilstande

Batteri er din telefons levetid. Der er flere måder, du kan ændre batteriindstillingerne på for at optimere telefonens batterilevetid.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Stryg til og tryk på Enhedspleje.

Trin 2. Tryk på Batteri > tryk på Strømtilstand, og vælg blandt følgende muligheder.

• Høj ydeevne: Højere systemhastighed, maksimal skærmlysstyrke og opløsning. Bruger mere batteri.
  • Optimeret: Få den anbefalede balance mellem ydelse og batterilevetid.
  • Medium strømbesparelse: Forlæng batterilevetiden ved at begrænse nogle funktioner.
  • Maksimum strømbesparelse: Spar så meget batteri som muligt.

Du kan også slå Tilpasset strømbesparelse til for automatisk at indstille strømtilstanden baseret på dine brugsmønstre for at spare strøm, når det ikke er nødvendigt.

Tilpasset strømbesparelse.

Bemærk: Tilpasset strømbesparelse kan slukke for 5G-netværk.

Ryd op i lagring

Hvis du er bekymret for, om din telefon er overbelastet med unødvendige restfiler, er det på tide, at du rydder din lagring som vist nedenfor.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Stryg til og tryk på Enhedspleje.

Trin 2. Tryk på en kategori, der har elementer, du gerne vil fjerne.

Trin 3. Tryk på cirklerne for at sætte et flueben ud for de elementer, du gerne vil slette. Du kan vælge så mange, du vil.

Trin 4. Tryk på Slet, når du har valgt alt, og tryk derefter på Slet igen i bekræftelsen.

Rens hukommelsen

Bliver din telefon glitchy og langsom? Det er på tide, at du rydder op i telefonens hukommelse for at forbedre dens ydeevne.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Stryg til og tryk på Enhedspleje.

Trin 2. Tryk på Hukommelse > tryk på Ryd nu for at frigøre hukommelse ved at stoppe baggrundsapps.

Du kan trykke på Apps der udelukkes fra rydning for at tilføje apps til listen, hvis du gerne vil have visse apps kørende i baggrunden.

Apps der udelukkes fra rydning.

Bemærk: Tilgængelige indstillinger og skærme kan variere afhængigt af den trådløse tjenesteudbyder, softwareversion og enhed.

Hvis du oplever usædvanlig opførsel på Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene er anonymiseret og opbevares kun i løbet af undersøgelsen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport gennem ”Sådan bruges Samsung Members-appen”.