Sådan justerer du skriftstørrelsen og stilen på din Galaxy-telefon

Hvis skrifttypen på din Galaxy-telefon er for lille til at læse, kan du ændre størrelsen og stilen på din telefon. Du kan endda tilpasse skærmen med yderligere downloadbare skrifttyper. Se vejledningen nedenfor for at ændre dine skrifttypeindstillinger.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. For at opdatere din mobile enheds software, skal du foretage følgende trin:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Tilpas din skriftstørrelse og typografi

Du kan vælge en skriftstørrelse eller typografi, der passer til dig. Få skrifttypen til at se lille, stor ud, eller gør den fed. Følg nedenstående trin for at ændre din skriftstørrelse eller typografi.

Trin 1. Start appen Indstillinger, og vælg derefter Skærm.

Trin 2. Vælg skriftstørrelse og typografi.

Trin 3. Her kan du justere mulighederne efter ønske.

• Skift skriftstørrelsen ved at trække skyderen til venstre eller højre.
  • Tryk på kontakten ud for fed skrift for at få skrifttypen til at se mere fed ud.
  • Tryk på Skrifttype for at ændre den aktuelle skrifttype eller downloade en ny skrifttype.

Skriftstørrelse og typografiindstilling.

Hvis du bliver træt af de samme gamle skrifttyper, kan du ændre tingene ved at downloade en ny skrifttype. Følg nedenstående trin for at downloade yderligere skrifttyper.

Skærm er valgt. Skærm er valgt.

Trin 1. Start appen Indstillinger, og vælg derefter Skærm.

Skriftstørrelse og typografi er valgt. Skriftstørrelse og typografi er valgt.

Trin 2. Vælg Skriftstørrelse og typografi.

Skrifttype er valgt. Skrifttype er valgt.

Trin 3. Tryk på Skrifttype.

Download skrifttyper er valgt. Download skrifttyper er valgt.

Trin 4. Tryk på Download skrifttyper.

Installer ikoner fremhævet. Installer ikoner fremhævet.

Trin 5. Galaxy Store vil automatisk starte. Tryk på Installer-ikonet ved siden af den ønskede skrifttype.

Bemærk:

• Du kan blive pålagt yderligere gebyrer for at downloade skrifttyper via mobilnetværket afhængigt af dit dataabonnement.
  • Ved store dataoverførsler anbefales det at downloade, når du bruger Wi-Fi.

Hvis du kan lide din nuværende skriftstørrelse og stil, men ønsker, at du kunne se det bedre, kan du prøve at slå Høj kontrast til. Dette vil tilføje en kontur til alle skrifttyper, så de skiller sig ud mod skærmen. Følg nedenstående trin for at aktivere Høj kontrast.

Tilgængelighed er valgt. Tilgængelighed er valgt.

Trin 1. Start appen Indstillinger, og vælg derefter Tilgængelighed.

Synlighedsforbedringer er valgt. Synlighedsforbedringer er valgt.

Trin 2. Vælg Synlighedsforbedringer.

Skrifttyper med høj kontrast skifter til/fra. Skrifttyper med høj kontrast skifter til/fra.

Trin 3. Tryk på kontakten ud for Høj-kontrast skrifttyper for at aktivere den.

Låseskærmen på Galaxy-enheden vises. Låseskærmen på Galaxy-enheden vises.

Trin 4. Du vil se al teksten på din telefon, inklusive uret på din låseskærm, i høj kontrast.

Bemærk: Enhedsskærmbilleder og menu kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.

Sådan bruges Samsung Members-appen

Hvis du har problemer med dine Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.