Samsung-smartwatch laver eller afspiller ikke lyde

Hvis dit Samsung-smartwatch slet ikke afspiller nogen lyde eller ikke udsender nogen lyd fra højttaleren, selv når der er skruet op for lydstyrken, er det muligt, at enheden er blevet slået fra. Eller der kan være aktiveret en lydløs tilstand som f.eks. Forstyr ikke, Teatertilstand eller Sengetidstilstand. Du kan kontrollere disse indstillinger og slå dem fra, hvis det er nødvendigt.

Galaxy Watch

Bemærk: Tilgængelige skærmbilleder og indstillinger kan variere afhængigt af udbyder af trådløs tjeneste, softwareversion og telefonmodel. Dit Samsung-smartwatch understøtter også mange andre tilgængelighedsfunktioner, så du kan få mest muligt ud af dit ur.

1 Åbn Indstillinger
  • Telefon: Gå til og åbn Galaxy Wearable-appen og tryk derefter på Indstillinger for ur.
  • Ur: Gå til og åbn Indstillinger.
2 Åbn indstillingerne for Høreforbedringer

Rul ned på uret eller telefonen, og tryk på Tilgængelighed, og tryk derefter på Høreforbedringer.

3 Deaktivér Slå alle lyde fra

Hvis Slå alle lyde fra er aktiveret, skal du trykke på kontakten ved siden af Slå alle lyde fra for at slå den fra. Kontakten står i venstre position, når den er slukket.

Du kan også kontrollere, om lydløse tilstande er slået til, f.eks. Forstyr ikke,Teatertilstand og Sengetidstilstand. Du kan slå Teatertilstand og Sengetidstilstand fra ved at trykke på Avancerede funktioner i Indstillinger og slå dem fra. Hvis du vil slå Forstyr ikke fra, skal du swipe nedad på panelet Hurtige indstillinger og trykke på ikonet Forstyr ikke.

Slå alle lyde fra på et Galaxy smartwatch
4 Åbn indstillinger for Lyde og vibration

På enten uret eller telefonen skal du gå tilbage til urets indstillingsside og derefter trykke på Lyde og vibration. Sørg for at uret ikke er sat til Lydløs.

5 Kontrollér om uret er vådt

Hvis uret har været i vand, eller hvis mikrofonen eller højttaleren er våd, kan det være, at lyden ikke kan høres tydeligt under et opkald. Tør uret grundigt med en ren, blød klud. Det kan være nødvendigt at puste vandet ud for at få højttaleren til at fungere igen.

Hvis dit ur udsættes for anden væske end ferskvand (f.eks. saltvand), skal du straks skylle det med ferskvand og derefter tørre det.

6 Anmod om service

Hvis uret ikke kan genstartes på grund af fysiske skader, f.eks. en fastsiddende knap, skal du besøge servicecentret for at anmode om service.