Sådan registrerer du dit Samsung-tv

Har du fået et nyt Samsung smart-tv? Sørg for at registrere dit tv og nyd flere af de tjenester, vi tilbyder vores kunder. Vi forklarer fordelene ved at registrere dit produkt, og hvordan du registrerer det. Der er to måder at registrere dit tv på: Direkte på tv'et eller via Samsung Members-appen.

Fordele ved at registrere dit tv

Registrering af dine produkter giver dig hurtigere support og adgang til alle tjenesterne for dine registrerede produkter på én konto. Din konto tilbyder følgende yderligere fordele:

• Produktdetaljerne er øjeblikkeligt tilgængelige for Samsungs kundeservice, så dokumenter nemt kan findes, og forespørgsler kan behandles hurtigere.
  • Download de nyeste manualer, ofte stillede spørgsmål og instruktioner.
  • Find onlineløsninger til dine bekymringer ved selv at oprette en serviceanmodning.
  • Spor din servicestatus online.

Registrering af produkter fra 2020 på dit tv

Når du har registreret dit tv, behøver du ikke at finde og oplyse serienummeret hver gang mere. Tv-modeller fra 2020 tilbyder en ny praktisk registreringsfunktion, der giver dig mulighed for at registrere det direkte på tv'et. Du skal muligvis bruge dit tv's serienummer for at stille spørgsmål om tv'et eller for at anmode om kundeservice. Følg nedenstående trin for at registrere produktet på dit tv.

Trin 1. Tryk på Hjem-menuen på fjernbetjeningen, og vælg derefter Samsung-konto.

Menuen Samsung-konto

Trin 2. Log på din Samsung-konto. Du kan bruge den samme Samsung-konto, som du tilmeldte dig med på din mobilenhed.

Log ind på Samsung-konto

Bemærk: Hvis du ikke har en Samsung-konto, skal du oprette en konto for at fortsætte produktregistreringen.

Trin 3. Vælg Tv-registrering under Min konto.

Tv-registrering

Trin 4. Vælg knappen Accepter og registrer, når du har læst teksten på din tv-skærm.

Tv-registrering

Trin 5. Når registreringen er afsluttet, skal du trykke på Enter for at lukke.

Tv-registrering

Bemærk: Skærmbillederne fra enheden og menuerne er blot eksempler på engelsk, men de er tilgængelige på dit lokale sprog.

Registrer dit produkt via Samsung Members

Installer Samsung Members-appen, og log på din Samsung-konto for at registrere Samsung-produkter. Følg nedenstående trin for at registrere dit produkt.

Trin 1. Start Samsung Members-appen, og tryk på Få hjælp i bunden af skærmen.
Trin 2. Tryk på Registrer.

Registrering ved hjælp af Samsung Members

Trin 3. Vælg registreringsmetode: Scan QR-kode, Scan Wi-Fi eller Brug stregkode.

Registrer produkt ved hjælp af scanning

• Scan QR-kode: Scan QR-koden på dit produkt, vælg produkttypen, og indtast eller scan derefter modelnummeret.
  • Scan Wi-Fi: Scan Wi-Fi, tryk på det produkt, du vil registrere, og vælg derefter produkttypen.
  • Brug stregkode: Vælg produkttypen, scan stregkoden eller indtast manuelt model-/serienummeret på dit produkt.

Bemærk: QR-kode, stregkode, modelnummer og serienummer på klistermærket sidder normalt på siden eller bagsiden af produktet eller emballagen. Du kan også kontrollere QR-koden, modelnummeret og serienummeret ved hjælp af fjernbetjeningen: Hjem > Indstillinger > Support > Om dette tv.

Fejlfinding ved registrering

• Brug af et VPN kan skabe problemer med tilslutningen. Vi anbefaler ikke at bruge et VPN, mens du registrerer dig.
  • Hvis du ikke kan registrere dit produkt ved hjælp af Samsung Members-appen, skal du afinstallere og geninstallere appen.

Bemærk:

• Skærmbilleder af enheden og menuen kan variere afhængigt af enhedsmodellen og softwareversionen.
  • Du kan også registrere dit produkt på Samsungs hjemmeside.