Galaxy Watch Active2

Aktiv elegance med øget præcision

En stilren innovation til dit aktive liv: Galaxy Watch Active2 hjælper dig med at holde styr på din træning. Desuden kan du takket være eSIM¹ være online, også selv om du ikke har mobilen med. Notifikationer, musik, beskeder, opkald – uret gør det muligt at svare, lytte og styre flere vigtige og smarte funktioner direkte fra dit håndled.

Galaxy Watch Active2

Velg dine wearables

SE ALLE WEARABLES

Galaxy Watch Active

Stil er et aktivt valg. Klokken forenkler livet og treningen, samtidig er den elegant og komfortabel, og den har lang batterilevetid.

Galaxy Watch Active

Galaxy Watch

Med Galaxy Watch kan du motta samtaler, lese varsler og sende meldinger uten å finne frem mobilen. Velg selv hvor tilgjengelig du vil være ved å skreddersy hva du vil se.

Galaxy Watch Active

Galaxy Fit

Like praktisk som et aktivitetsarmbånd og med mange av smartklokke-funksjonene. Galaxy Fit er med deg døgnet rundt og på alle dine aktiviteter.

Galaxy Fit

Galaxy Buds

Trådløs lytting. Trådløs lading.

Med nye Galaxy Buds får du mer lyd i alle situasjoner. Lydkvaliteten er optimalisert og den innebygde mikrofonen gjør samtaler tydeligere også i støyende omgivelser.

Galaxy Buds

Gear VR

Gi virkeligheten en virtuell dimensjon

Gi fantasien ny næring. Vandre gjennom tid og rom uten å ta et eneste skritt. Få glede av film, TV og musikkvideoer i 3D med Gear VR.

Gear VR