Gear Fit2 - Small

SM-R360

Tekniset Tiedot

Gear Fit2 - Small (SM-R360)

Liitettävyys
  • Paikannustekniikka GPS,GLONASS
  • Wi-Fi 802.11 b/g/n 2.4GHz
  • Bluetooth-versio Bluetooth v4.2
Käyttöjärjestelmä
Tizen
Näyttö
  • Tekniikka (päänäyttö) Curved Super AMOLED
  • Koko (päänäyttö) 1.5" (38.6mm)
  • Tarkkuus (päänäyttö) 216 x 432
  • Värisyvyys (päänäyttö) 16M
Yleisiä tietoja
  • Väri Blue
Muisti
  • RAM-muisti (Gt) 0.5 GB
  • Sisäinen muisti (Gt) 4 GB
  • Käytettävissä oleva muisti (Gt)* 2 GB
Anturit
Accelerometer,Barometer,Gyro Sensor,HR Sensor
Fyysiset ominaisuudet
  • Dimension (HxW, mm) 51.2 x 24.5 mm
  • Paino 28g
Akku
  • Akun vakiokapasiteetti 200mAh
  • Tyypillinen käyttöaika 3~4 Days
  • Käyttöaika vähemmällä käytöllä Up to 5 Days
  • GPS Battery Time Up to 9 Hours
Ääni ja kuva
  • Music Player & Library Yes
  • Äänen toistomuoto MP3, M4A, AAC, WAV, WMA, AMR, AWB, OGG, OGA, 3GA
Palvelut ja sovellukset
  • Notification Type Vibrate
  • Feature Auto Activity Tracking (Running, Walking, Cycling, Elliptical, Rowing machine, Sleep), Social Challenge (Steps Leaderboard, Steps Challenge)

Hyödällisiä Linkkejä

Muut ohjelmistotyökalut ja palvelut

• Samsung Kies

Samsung Kies yhdistää matkapuhelimesi tietokoneeseen, joten eri laitteiden tietojen synkronointi.

• Samsung Dive

Samsung Dive -palvelun avulla VOIT etähallita puhelintasi, Jos se on kadonnut Tai varastettu.

• Samsung Members

Hanki live-tukea, vianmääritys ja vastauksia ja pidä Galaxy toiminnassa mahdollisimman hyvin

• Windows Phone 7

Smartphone, joka vaihtaa tietokoneen.

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten ympäri vuorokauden .

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Soita

0306227515Yleinen Tuki

Täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten ympäri vuorokauden .

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512Kampanjatuki

Täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten ympäri vuorokauden .

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

B2B Support

Ma-pe | 08:00–17:00
Suljettu lounaan ajaksi klo. | 12:00-13:00

Vieraile tukisivulla yrityksille

0800773177Samsung Shop

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Black Fridayn johdosta meillä on nyt hieman pidemmät käsittelyajat kuin normaalisti, mutta käsittelemme asiasi niin pian kuin mahdollista.