Puettavan Galaxy-laitteen itsediagnoosi

Puettavan Galaxy-laitteen itsediagnoositila tarkistaa Galaxy-laitteidesi laiteohjelmiston ja ohjelmiston tilan, jotta varmistetaan, että Galaxy Watch -kellosi tai Galaxy Buds -korvanappisi toimivat oikein.

Kuva puettavista Galaxy-laitteista.

Puettavan Galaxy-laitteen itsediagnoosi

Huomaathan:

• Varmista, että laitteessa on ladattuna ja käytössä puettavan laitteen ohjelmiston, Samsung Members -sovelluksen ja Galaxy Wearable -sovelluksen uusin versio, jotta diagnoosi olisi mahdollisimman kattava päivityksineen.

• Itsediagnoosi on käytettävissä Galaxy Watch 4 -versiossa ja sitä uudemmissa versioissa.

• Itsediagnoosi on käytettävissä Galaxy Buds 2 Pro -versiossa ja sitä uudemmissa versioissa.

Kuva Samsung Members -sovelluskuvakkeesta. Kuva Samsung Members -sovelluskuvakkeesta.

Vaihe 1. Avaa Samsung Members -sovellus.

Kuva Samsung Members -sovelluksesta Tuki korostettuna. Kuva Samsung Members -sovelluksesta Tuki korostettuna.

Vaihe 2. Valitse Tuki.

Kuva Galaxy Members -tuesta yhdistetyt laitteet korostettuna. Kuva Galaxy Members -tuesta yhdistetyt laitteet korostettuna.

Vaihe 3. Valitse Galaxy Watch -kellosi tai Galaxy Buds -korvanappisi yhdistettyjen laitteiden luettelosta napauttamalla ja siirry itsediagnoosiin.

Kuva yhdistettyjen laitteiden itsediagnoosivaihtoehdoista. Kuva yhdistettyjen laitteiden itsediagnoosivaihtoehdoista.

Vaihe 4. Valittuasi kellon tai korvanapit valitse luettelosta suoritettava diagnoosi.