Galaxy Watch Compass -sovelluksen käyttöopas

Samsung Compass -sovellus näyttää, minne päin Galaxy Watch on suunnattu, ja auttaa sinua löytämään sijaintisi ja suuntasi. Noudata alla olevia ohjeita varmistaaksesi, että Compass-sovellus on kalibroitu asianmukaisesti ja valmis käytettäväksi tarvittaessa.

Selkäreppumatkailija seisoo kivisessä maastossa, jossa on päällekkäin Samsung Galaxy Watch -kompassisovelluksen kuva.

Huomio: Galaxy Watch -kompassisovellus on saatavilla vain Watch4-sarjalle, Galaxy Watch5-sarjalle, Galaxy Watch 6 -sarjalle.

Kompassin kalibrointi Samsung Galaxy Watch -älykellolla

Ennen kuin käytät Compass-sovellusta Samsung Galaxy Watch -laitteellasi, se on kalibroitava.

Kalibroi Samsung Compass -sovellus seuraavasti:

Samsung Compass -sovellus Galaxy Watch -kellossa. Samsung Compass -sovellus Galaxy Watch -kellossa.

Vaihe 1. Siirry Samsung Compass -sovellukseen ja avaa se Galaxy Watch -kellossasi.

Kalibroi Samsung Compass -sovellus. Kalibroi Samsung Compass -sovellus.

Vaihe 2. Pyyhkäise ja napauta Kalibroi.

Ohjeet Samsung Compass -sovelluksen kalibrointiin. Ohjeet Samsung Compass -sovelluksen kalibrointiin.

Vaihe 3. Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita kellon kalibroimiseksi.

Huomio: Varmistaaksesi onnistuneen kalibroinnin siirry kauemmas magneettisista esineistä, kuten langattomasta laturista, ja poista D-Buckle Sport -ranneke. Sovellus ei toimi kunnolla, jos se on kalibroitu virheellisesti.

Näe nykyinen suuntasi, kallistuksesi ja sijaintisi

Kompassinäyttö näyttää suunnan. Kompassinäyttö näyttää suunnan.

Suunta: Pääkompassinäyttö näyttää kellon nykyisen suunnan ja asteet keskellä kellotaulua.

Samsung Compass -sovellus näyttää kallistuskulman asteen. Samsung Compass -sovellus näyttää kallistuskulman asteen.

Kallistustiedot: Kallistuskulmasi löytyy pyyhkäisemällä ylöspäin kompassinäytössä.

Tarkka sijaintitieto:

Etsi sijaintisi Samsung Compass -sovelluksella. Etsi sijaintisi Samsung Compass -sovelluksella.

Vaihe 1. Saat tietoa tarkasta sijainnistasi vierittämällä alaspäin ja napauttamalla Sijainti.

Sijaintiasetukset Samsung Compass -sovelluksessa. Sijaintiasetukset Samsung Compass -sovelluksessa.

Vaihe 2. Napauta Käytä tarkkaa sijaintia -kytkintä ja valitse sitten näytöllä yksi kuvan vaihtoehdoista.

Sijaintitiedot Galaxy Watchissa. Sijaintitiedot Galaxy Watchissa.

Vaihe 3. Kun kompassi saa sijaintisi, se näyttää sijaintitiedot, kuten korkeuden tai ilmanpaineen.

Kompassin tarkkuus

Samsung Galaxy Watch -kellon Compass-sovelluksen tarkkuutta voivat heikentää magneettiset häiriöt, joita esiintyy mm. tiheään asutuissa kaupungeissa, pysäköintihalleissa, sisätiloissa ja autoissa. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi sovellusta tulisi käyttää ulkona ja kaukana korkeista rakennuksista.

Huomio: Ei ole suositeltavaa käyttää D-Buckle Sport -ranneketta Galaxy Watchissa tämän sovelluksen käytön aikana, koska D-Buckle Sport -rannekkeessa on magneettinen solki, joka voi häiritä sovelluksen suunniteltua toimintaa.

Lisäasetukset kompassille

Magneettinen pohjoinen tai napapohjoinen:

Galaxy Watchin kompassisovellus on oletuksena asetettu magneettiseen pohjoiseen. Jos haluat asettaa kompassin napapohjoiseen, seuraa alla olevia ohjeita:

Kompassisovelluksen asetukset Kompassisovelluksen asetukset

Vaihe 1. Pyyhkäise ja napauta Asetukset.

Kompassisovelluksen pohjoisasetukset. Kompassisovelluksen pohjoisasetukset.

Vaihe 2. Napauta Pohjoinen ja valitse Tosi pohjoinen. Sitten pyyhkäise oikealle kahdesti. Napauta Kalibroi ja seuraa näytön ohjeita.