SM-T395

Tekniset Tiedot

Suoritin
  • Suorittimen nopeus 1,6 GHz
  • Suorittimen tyyppi Oktaydin
Näyttö
  • Koko (päänäyttö) 8,0" (203,1 mm)
  • Tarkkuus (päänäyttö) 1280 x 800 (WXGA)
  • Tekniikka (päänäyttö) TFT
  • Värisyvyys (päänäyttö) 16 miljoonaa
  • S Pen -tuki Kyllä
Kamera
  • Pääkameran tarkkuus 8.0 MP
  • Pääkameran automaattitarkennus Kyllä
  • Etukameran tarkkuus 5.0 MP
  • Pääkameran salama Kyllä
  • Videotallennuksen tarkkuus FHD (1920 x 1080) @30fps
Muisti
  • RAM-muisti (Gt) 3
  • Sisäinen muisti (Gt) 16 GB
  • Käytettävissä oleva muisti (Gt)* 9.8 GB
  • Ulkoisen muistin tuki MicroSD (Jopa 256Gt)
Verkko/verkkopalvelu
  • SIM-lukumäärä Single SIM
  • SIM-koko Nano SIM (4FF)
  • SIM-korttipaikka SIM 1 + MicroSD
  • Infra 2G GSM, 3G WCDMA, 4G LTE FDD, 4G LTE TDD
  • 2G GSM GSM 850, GSM 900, DCS1800, PCS 1900
  • 3G UMTS B1 (2100), B2 (1900), B4 (AWS), B5 (850), B8 (900)
  • 4G FDD LTE B1 (2100), B2 (1900), B3 (1800), B4 (AWS), B5 (850), B7 (2600), B8 (900), B17 (700), B20 (800), B28 (700)
  • 4G TDD LTE B38 (2600), B40 (2300)
Liitettävyys
  • ANT+ Kyllä
  • USB-versio USB 2.0
  • Paikannustekniikka GPS, Glonass, Beidou
  • Kuulokeliitäntä 3,5 mm:n stereo
  • MHL Ei
  • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4 + 5GHz
  • Wi-Fi Direct Kyllä
  • Bluetooth-versio Bluetooth v4.2
  • NFC Kyllä
  • Bluetooth-profiilit A2DP, AVRCP, DI, HFP, HID, HOGP, HSP, MAP, OPP, PAN, PBAP
  • PC-synkronointi Smart Switch (PC-versio)
Käyttöjärjestelmä
Android 7.1
Yleisiä tietoja
  • Väri Black
  • Kosketusnäyttö Tabletti
Anturit
Kiihtyvyysanturi, Sormenjälkianturi, Gyrometri, Geomagneettinen anturi, Hall-anturi, Etäisyysanturi, RGB-valoanturi
Fyysiset ominaisuudet
  • Mitat (L x K x S, mm) 127.6 x 214.7 x 9.9
  • Paino (g) 419
Akku
  • Internet-käyttöaika (3G) (tuntia) Jopa 9
  • Internet-käyttöaika (LTE) (tuntia) Jopa 11
  • Internet-käyttöaika (Wi-Fi) (tuntia) Jopa 11
  • Videon toistoaika (tuntia) Jopa 11
  • Akun vakiokapasiteetti (mAh) 4450
  • Irrotettavissa Kyllä
  • Äänen toistoaika (tuntia) Jopa 78
  • Puheaika (3G WCDMA) (tuntia) Jopa 25
Ääni ja kuva
  • Videon toistomuoto MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM
  • Videotoiston tarkkuus FHD (1920 x 1080) @30fps
  • Äänen toistomuoto MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DSF
Palvelut ja sovellukset
  • S Voice -toiminto Ei
  • Mobiili-TV Ei

Hyödällisiä Linkkejä

Muut ohjelmistotyökalut ja palvelut

• Samsung Kies

Samsung Kies yhdistää matkapuhelimesi tietokoneeseen, joten eri laitteiden tietojen synkronointi.

• Samsung Dive

Samsung Dive -palvelun avulla VOIT etähallita puhelintasi, Jos se on kadonnut Tai varastettu.

• Samsung Members

Hanki live-tukea, vianmääritys ja vastauksia ja pidä Galaxy toiminnassa mahdollisimman hyvin

• Windows Phone 7

Smartphone, joka vaihtaa tietokoneen.

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Tällä hetkellä tukemme on ruuhkautunut. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä on monta joka ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme puheluusi mahdollisimman pian.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512* Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.