نحوه همگامسازی گالری با فضای ابری با استفاده از حساب Google
همگامسازی ابری گالری سامسونگ با گوگل یک سرویس همگامسازی دوطرفه است که بهطور مشترک توسط گالری سامسونگ و عکسهای گوگل ارائه میشود. با پیوند دادن یک حساب گوگل، عکسها و ویدیوهایی که در گالری اضافه، ویرایش یا حذف میشوند، در عکسهای گوگل و همچنین در برنامههای گالریِ همه دستگاههای متصل به همان حساب نیز منعکس میشوند و به شما امکان میدهند عکسها و ویدیوهای یکسانی را در چندین دستگاه نگه دارید. همه رسانههای همگامسازیشده در فضای ذخیرهسازی حساب گوگل شما ذخیره میشوند و میتوان آنها را مستقیماً در عکسهای گوگل مشاهده کرد.
توجه:
- این ویژگی در One UI 9.0 یا بالاتر در دسترس است و پشتیبانی از نسخههای پیشین بهمرور زمان ارائه خواهد شد. در دسترس بودن ممکن است بسته به دستگاه، کشور، اپراتور یا نسخه نرمافزار متفاوت باشد.
- مطابق با شرایط استفاده Google، این سرویس در برخی کشورها در دسترس نیست.
حساب Google خود را پیوند دهید
میتوانید پیوند دادن حساب را مستقیماً از طریق تنظیمات برنامه گالری یا از طریق کارت راهنمایی که ممکن است در داخل برنامه نمایش داده شود، آغاز کنید.
* اگر از قبل به حساب Samsung خود وارد نشدهاید، برای ورود و اعطای مجوزهای لازم، دستورالعملهای روی صفحه را دنبال کنید. پس از ورود، برای تکمیل پیوند دادن حساب Google خود، دوباره روی همگامسازی عکسها و ویدیوها ضربه بزنید.
پس از راهاندازی، بهطور پیشفرض فقط آلبوم دوربین بارگذاری میشود. میتوانید با رفتن به گالری > منو > تنظيمات > همگامسازی عکسها و ویدیوها > آلبومها برای همگامسازی و انتخاب آلبومهای دلخواهتان، آلبومهای موردنظر برای بارگذاری را تغییر دهید.
توجه: مسیرها ممکن است بسته به دستگاه و نسخه برنامه متفاوت باشند.
اتصال را تأیید کنید
پس از تکمیل پیوند، یک دکمه همگامسازی ظاهر میشود و در زیر منوی همگامسازی عکسها و ویدیوها در تنظیمات برنامه گالری فعال خواهد شد.
علاوه بر این، میتوانید از طریق مسیر زیر تأیید کنید که پیوند تکمیل شده است:
توجه:
- هنگام استفاده از چند دستگاه، عکسها و ویدیوهای موجود در گالری در دستگاههای Samsung که با یک حساب Samsung وارد شدهاند و آن حساب در هر دستگاه به همان حساب Google پیوند داده شده است، همگامسازی میشوند.
- اگر دستگاه به شبکه متصل نباشد، همگامسازی گالری تغییرات فضای ابری را منعکس نمیکند. اگر عکسهای همگامشده در زمانی که اتصال قطع است ویرایش، حذف یا اضافه شوند، پس از اتصال مجدد به شبکه، بهطور خودکار با فضای ابری همگامسازی میشوند.
- وقتی همگامسازی خاموش است، عکسها و ویدیوهایی که قبلاً همگامسازی شدهاند، در فضای ذخیرهسازی حساب Google شما ایمن باقی میمانند. بااینحال، مواردی که فقط در فضای ابری هستند، دیگر در برنامه گالری ظاهر نمیشوند (پنهان میشوند، نه حذف). تا زمانی که همگامسازی خاموش است، ایجاد، ویرایش یا حذف موارد در فضای ذخیرهسازی حساب Google بهروزرسانی نمیشود.
قطع پیوند حساب Google شما
اگر میخواهید از حساب دیگری استفاده کنید، باید پیش از پیوند دادن حسابی دیگر، حساب Google پیوندشدهٔ موجود را قطع کنید.
توجه:
- قطع اتصال حساب به این معناست که عکسها و ویدئوهای دارای وضعیت ابری (بدون نسخههای اصلی محلی) دیگر در برنامه Samsung Gallery قابل مشاهده نخواهند بود.
- عکسها و ویدئوهای موجود همچنان در برنامه یا وبسایت Google Photos قابل مشاهده هستند و اتصال دوبارهٔ حساب به شما امکان میدهد همان محتوا را یک بار دیگر در برنامه Gallery مشاهده کنید.
محدودیتهای اندازه و قالب فایل: میتوانید عکسهایی تا ۲۰۰ مگابایت و ویدیوهایی تا ۲۰ گیگابایت بارگذاری کنید. قالبهای پشتیبانیشده برای عکس شامل AVIF، BMP، GIF، HEIC، ICO، JPG، PNG، TIFF، WEBP و برخی فایلهای RAW هستند. قالبهای پشتیبانیشده برای ویدیو شامل 3GP، 3G2، ASF، AVI، DIVX، M2T، M2TS، M4V، MKV، MMV، MOD، MOV، MP4، MPG، MTS، TOD و WMV هستند.
توجه: قالبها و اندازههای فایل ممکن است مطابق با سیاستهای بارگذاری Google تغییر کنند.
کارتهای SD: امکان همگامسازی برای کارتهای SD ارائه نمیشود، زیرا آنها حافظهٔ خارجی هستند. برای همگامسازی عکسها و ویدیوهای ذخیرهشده در کارت SD، آنها را به حافظهٔ داخلی منتقل کنید و در بخش آلبومهای قابل همگامسازی انتخاب کنید.
پوشه امن: اگر عکسها و ویدیوهایی را که در دستگاه فعلی وجود دارند و با فضای ابری همگامسازی شدهاند به پوشه امن منتقل کنید، فایلهای محلی به پوشه امن منتقل میشوند، در حالی که نسخههای اصلی همگامسازیشده در فضای ذخیرهسازی حساب Google باقی میمانند و همچنان در برنامه گالری نمایش داده میشوند.
برعکس، عکسها و ویدیوهای فقط ابری که فایلهای اصلی آنها در دستگاه فعلی وجود ندارد، نمیتوانند مستقیماً به پوشه امن منتقل شوند. در این حالت، باید پیش از انتقال آنها، فایلهای اصلی را در دستگاه دانلود کنید.
حذف یا بازیابی موارد
حذف کردن یک عکس همگامسازیشده در Gallery یا Google Photos، آن را از هر دو مکان حذف میکند و برای ۳۰ روز به سطل زباله منتقل میکند.
توجه: حذف موارد داخل گالری سطل زباله فایلهای اصلی را بهطور دائمی از فضای ذخیرهسازی حساب Google حذف میکند.
مدیریت و افزایش فضای ذخیرهسازی
میتوانید از همگامسازی گالری Samsung با ۱۵ گیگابایت فضای ذخیرهسازی ابری رایگان که همراه هر حساب Google ارائه میشود استفاده کنید، بدون اینکه در طرح ذخیرهسازی پولی Google مشترک شوید. اگر به فضای ذخیرهسازی بیشتری نیاز دارید، میتوانید در یک طرح Google One مشترک شوید. مشترکان فعلی Google One میتوانند با حساب Google خود وارد شوند و به استفاده از طرح فعلی خود ادامه دهند.
برای آزاد کردن فضا در فضای ذخیرهسازی حساب Google خود، از قابلیت مدیریت فضای ذخیرهسازی Google One برای حذف فایلهای غیرضروری استفاده کنید. بااینحال، توجه داشته باشید که حذف عکسهای همگامسازیشده در برنامه Google Photos باعث حذف آنها از دستگاه Samsung و برنامه گالری نیز میشود.
توجه: کاهش سطح یا لغو طرح فضای ذخیرهسازی Google One شما باعث حذف فوری دادههای ذخیرهشده قبلی نمیشود. بااینحال، ممکن است برخی از سرویسهای Google محدود شوند (برای مثال، ارسال و دریافت ایمیل در Gmail) و اگر بیش از ۲ سال بدون رسیدگی باقی بمانند، ممکن است دادهها حذف شوند.
همگامسازی ابری گالری سامسونگ با گوگل سرویسی جدا از پشتیبانگیری عکسهای گوگل است و برای استفاده از همگامسازی گالری، نیازی به نصب برنامه عکسهای گوگل ندارید.
اگر برای هر دو سرویس از یک حساب گوگل استفاده میکنید، همگامسازی گالری سامسونگ و پشتیبانگیری عکسهای گوگل از فضای ذخیرهسازی یک حساب گوگل مشترک استفاده میکنند.
اگر از قبل از عکسها و ویدیوها با عکسهای گوگل نسخه پشتیبان تهیه میکنید، عکسها و ویدیوهایی که پیشتر در عکسهای گوگل پشتیبانگیری شدهاند، به همان صورت باقی میمانند و پس از یکپارچهسازی، عکسها و ویدیوهای موجود در گالری بهطور خودکار با عکسهای گوگل همگامسازی میشوند.
عکسهایی که قبلاً از طریق قابلیت پشتیبانگیری بارگذاری شدهاند، بهصورت تکراری نمایش داده نمیشوند. حتی اگر از پشتیبانگیری عکسهای گوگل و همگامسازی گالری بهطور همزمان استفاده کنید، عکسهای یکسان دو بار بارگذاری نمیشوند.
بااینحال، اگر هنگام استفاده از هر دو ویژگی، در عکسهای گوگل از کیفیت صرفهجوی فضای ذخیرهسازی استفاده کردهاید، عکسهایی که از طریق همگامسازی گالری در فضای ذخیرهسازی گوگل ذخیره میشوند، همچنان با کیفیت اصلی ذخیره خواهند شد.
توجه: فقط عکسها و ویدیوهایی که پس از روشن کردن سرویس همگامسازی از طریق گالری همگامسازی شدهاند، در گالری سامسونگ نمایش داده میشوند. عکسها و ویدیوهای ذخیرهشده در فضای ذخیرهسازی حساب Google پیش از این، در فضای ذخیرهسازی باقی میمانند، اما بهطور خودکار در گالری سامسونگ ظاهر نمیشوند.
شرایط و خطمشیها
همگامسازی گالری پیش از استفاده نیازمند پیوند دادن یک حساب Google است. عکسها و ویدیوهایی که از طریق این سرویس همگامسازی میشوند، در فضای ذخیرهسازی حساب Google ذخیره میشوند و تحت اقدامات حریم خصوصی و امنیتی فضای ذخیرهسازی حساب Google محافظت میشوند. خطمشیها بر اساس دستهبندیهای مشخص به شرح زیر اعمال میشوند:
مواردی که خطمشیهای گالری Samsung برای آنها اعمال میشوند:
- دادههای نمایشدادهشده در برنامه گالری
- ویژگیای که دادهها را از برنامه گالری با فضای ذخیرهسازی Google همگامسازی میکند
مواردی که شرایط و خطمشیهای Google در آنها اعمال میشوند:
- مدیریت و حذف دادههای ذخیرهشده
- رسیدگی به دادههای بدون استفاده در بلندمدت
- دادههای ذخیرهشده در فضای ذخیرهسازی حساب Google
- خرید فضای ذخیرهسازی پولی
از نظرات شما متشکریم
لطفاً به تمامی سؤالات پاسخ دهید.