Hvordan bruker jeg klimaanlegget mitt med SmartThings

Nyt et mer komfortabelt liv med Samsungs SmartThings-app. Koble husholdningsapparater til SmartThings og administrer dem med en enkel berøring. SmartThings er intuitiv, enkel og gjør styring av apparater så mye enklere. Du kan sjekke den nåværende temperaturen i SmartThings-appen og administrere vindstyrke, samt overvåke strømforbruk.

Nyt forskjellige funksjoner på klimaanlegget med SmartThings

For å bruke mange av de praktiske funksjonene på klimaanlegg (veggfeste), kobler du apparatet med SmartThings-appen på smarttelefonen.

Sørg for at rommets klimaanlegg og smarttelefonen er koblet til et Wi-Fi-nettverket før du starter. Alle funksjoner er tilgjengelige med en Wi-Fi-tilkobling. Synkroniser også Samsung-kontoen og SmartThings-appen med rommets klimaanlegg.

klimaanlegg med smartthings

Når du er ferdig med å koble til klimaanlegget med SmartThings, får du se kortet til det installerte klimaanlegget på startskjermen i SmartThings-appen. Klikk for å starte kortet for klimaanlegget og velge land. Fortsett å følge instruksjonene i SmartThings-appen slik at klimaanlegget kan stille inn språk.

Kategoriene på startskjermen til SmartThings kan variere avhengig av lokale omstendigheter eller hvilken klimaanleggmodell du har.

trykk på startsiden til klimaanlegget i SmartThings trykk på startsiden til klimaanlegget i SmartThings

Trinn 1. Klikk på Room air conditioner-kortet (Klimaanlegg) på startskjemen i SmartThings. Deretter ser du startsiden for klimaanlegg i SmartThings.

Trykk på de tre punktene øverst Trykk på de tre punktene øverst

Trinn 2. Trykk på de tre punktene øverst på høyre side hvis du trenger å se grunnleggende Innstillinger. Du kan administrere Edit (Rediger), Air conditioner options (Alternativer for klimaanlegg) og se Information (Informasjon) om apparatet.

redigere navnet på den tilkoblede enheten redigere navnet på den tilkoblede enheten

Trinn 3. Du kan redigere navnet på den tilkoblede enheten i hvert rom, og plasseringer her. Du kan også angi klimaanlegg som brukes hyppig som Set as favorite (Angi som favoritt) eller Delete device (Slett enhet).

Når du trykker på knappen + Add to Home screen (+ Legg til på startskjermen), får du se det tilkoblede klimaanlegget i listen på startsiden til SmartThings.

Alternativer for klimaanlegg Alternativer for klimaanlegg

Trinn 4. Du kan angi Air conditioner options (Alternativer for klimaanlegg) her.

Når Beep-funksjonen (Pip) er av, vil pipelyden fra enheten bli dempet.

Navigere klimaanleggets funksjoner i SmartThings

Du kan bruke SmartThings som en fjernkontroll til apparatet. Sjekk hver kategori under. Når du administrerer innstillingene, bare trykker og velger du.

Du kan se og administrere apparatets innstillingsmodus, romtemperatur og strømbruk.

stille inn temperatur på klimaanlegg stille inn temperatur på klimaanlegg

Set Temperature (Innstilt temperatur)
Du kan se den innstilte temperaturen for klimaanlegget.

klimaanleggmodus klimaanleggmodus

Mode (Modus)
Velg driftsmodus på apparatet. Alle 5 modus er tilgjengelig (Auto, Cool, Dry, Purify, Heat) (Auto, kjøle, tørr, rense, varme). Hvis du velger Auto-modus, justerer apparatet automatisk temperaturen.

Vindstyrke Vindstyrke

Wind strength (Vindstyrke)
Avhengig av valgt modus, kan noen av alternativene for Wind strength (Vindstyrke) vises som grå tekst (kan ikke trykkes på).

vindretning på klimaanlegg vindretning på klimaanlegg

Wind direction (Vindretning)
Du kan velge vindretninger for driftsmodus. (Fixed, Horizontal, Vertical, All) (Fast, horisontal, vertikal, alle)

Under kategorien Auto features (Auto-funksjoner) kan du stille inn flere personlige alternativer som passer deg.

Tidsplan for klimaanlegg Tidsplan for klimaanlegg

Schedule (Tidsplan)
Du kan angi ønsket tidsplan for å slå på/av.
Maksimum antall tidsplaner du kan angi med bruk av funksjonen Time on/off (Tid på/av) er 10.
Når funksjonen Time on/off (Tid på/av) er innstilt, forblir innstillingen selv om du trekker ut kontakten til klimaanlegget og setter den inn igjen.

bevegelsesdeteksjon på klimaanlegg bevegelsesdeteksjon på klimaanlegg

Motion detection (bevegelsesdeteksjon)
Klimaanlegg i rommet endrer automatisk vindretning under sporing av bevegelser eller sparer strøm når den ikke oppdager bevegelser. Du kan stille sparemodus til Standby eller Keep cool (Hold kjølig) (oppvarming) når ingen bevegelser er oppdaget. Hvis du angir byttetid, vil det hjelpe til med å spare energi.

velkomstkjøling for klimaanlegg velkomstkjøling for klimaanlegg

Welcome cooling (Velkomstkjøling)
Når du nærmer deg hjemme, vil du få et varsel slik at du kan slå på klimaanlegget på forhånd.

god søvn med klimaanlegg god søvn med klimaanlegg

Good Sleep (God søvn)
Endre temperaturen automatisk for konsistent og komfortabel kjøling på natten.

Det vil være mye enklere og renere å administrere apparatet med SmartThings.

• Auto dry (Automatisk tørking): Tørker hygienisk all intern fuktighet etter at kjølingen er fullført. Trykk på On- og Start-knappen på skjermen. Det tar rundt 10-30 minutter.
  • Freeze Wash (Frysevask): Rengjør og fjern lukt fra klimaanleggets varmeveksler.

Merknad:  For å bruke Freeze Wash-funksjonen (Frysevask) må du påse at alle klimaanlegg som er koblet til utendørsenheten er slått av.

Merknad:

• Tilgjengelige teknologier og funksjoner kan variere avhengig av land, tjenestetilbyder, nettverksmiljø eller produkt.
  • Før du prøver apptilkoblingen, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til den nyeste versjonen.
  • Mobilskjermbilder av dette innholdet kan variere avhengig av hvilken enhetsmodell du har.