Slik innstiller du automatisk tørkemodus etter vasking

Samsung vaskemaskin lar deg tørke klærne dine direkte etter vask uten bekymringer. Hvis du trenger å tørke klærne dine rett etter vask, så følg nedenstående trinn.

Innstill vask og tørk samtidig

Vaskemaskinens tørkefunksjon reduserer eller eliminerer tørketiden ved å varme opp innsiden av vaskemaskinen. Standard vaskeprogram velges automatisk, og programmet kan ikke endres etter at det er startet.

Trinn 1. Trykk på strømknappen for å slå på vaskemaskinen.

Trinn 2. Velg ønsket program ved å vri på programvelgeren.

Trinn 3. Trykk på Tørkenivå-knappen for å velge.

Trinn 4. Tilsett vaskemiddel og tøymykner etter mengden klesvask.

Trinn 5. Trykk på Start/Pause-knappen for å starte vaske- og tørkesyklusen.

innstill vask og tørk samtidig på kontrollpanelet

Merknad:

• Unngå å vaske plagg som ikke tåler å tørkes da de kan bli misformet allerede ved lave temperaturer.

• Det kan samle seg lo og støv på gummipakningen under vasking og især under tørking, så sørg for å rengjøre den etter tørking.

• Temperaturen inni er høy under tørking, og døren må slippe ut varmen når døren åpnes halvveis eller etter avslutning, og døren kan åpnes etter 30-45 minutter.

• Hvis du blir varslet om at det er Varmt (Hot) i vaskemaskinen, betyr det at maskinen er overopphetet. La maskinen stå i 30 minutter, og åpne deretter døren etter at standbyenheten er avkjølt. Vær oppmerksom på at metalldeler som sitter på plaggene, også kan være varme.