Hva er Dobbeltbilde-funksjonen og hvordan fungerer det på min Galaxy S9+?

”Dobbeltbilde”-funksjonen lar deg ta et direktefokusbilde zoomet inn på motivet og et bilde med en vidvinkelbakgrunn, alt i ett fotografi. Mens du tar ”Direktefokus”-bilder (med telefoto-kameraet), tar hovedkameraet bilder samtidig.

Telekamera: Brukeren kan få objektorienterte bilder utenfor fokus (portrett).
Hovedkamera: Brukeren kan også få bilder som inneholder bakgrunn (portrett + bakgrunn).

Merk: Dette alternativet er bare tilgjengelig på Galaxy S9+.

Ta bildene med ”Dobbeltbilde”-funksjonen?

1 Åpne ”Kamera”.
2 Trykk på ”Direktefokus”.
3 Kontroller at ”Dobbeltbilde”-funksjonen er aktivert. Både ”Direktefokus” og normalt bilde vil bli lagret.
Kontroller at dobbeltbilde-funksjonen er aktivert
4 Trykk på ”Kamera”-knappen for å ta et bilde.

Merk: Denne funksjonen er bare tilgjengelig i Direktefokus-modus, og brukeren kan ikke kontrollere forhåndsvisning av hovedkamera mens du bruker ”Dobbeltbilde”.

Vis bilder fangede med Dobbeltbilde

1 Velg et bilde tatt med ”Dobbeltbilde”-funksjonen.
2 Trykk ”Vidvinkel” øverst på skjermen for å vise bildet med en vidvinkelbakgrunn.
3 For å gå tilbake til bildet med fokus på motivet, trykk på ”Nærbilde”.
4 Hvis du vil lagre bildet som en annen fil, trykker du på ”Mer”-ikonet (Tre prikker) og klikker på ”Lagre som ny fil”.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 19.00
Lørdag : 10:00 til 15.00

Ring

21629099General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

21552807Kampanjesupport

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

Mandag til fredag : 08.00 til 17.00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

21629097Samsung Shop

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.