Hva er Dobbeltbilde-funksjonen og hvordan fungerer det på min Galaxy S9+?

”Dobbeltbilde”-funksjonen lar deg ta et direktefokusbilde zoomet inn på motivet og et bilde med en vidvinkelbakgrunn, alt i ett fotografi. Mens du tar ”Direktefokus”-bilder (med telefoto-kameraet), tar hovedkameraet bilder samtidig.

Telekamera: Brukeren kan få objektorienterte bilder utenfor fokus (portrett).
Hovedkamera: Brukeren kan også få bilder som inneholder bakgrunn (portrett + bakgrunn).

Merk: Dette alternativet er bare tilgjengelig på Galaxy S9+.

Ta bildene med ”Dobbeltbilde”-funksjonen?

1 Åpne ”Kamera”.
2 Trykk på ”Direktefokus”.
3 Kontroller at ”Dobbeltbilde”-funksjonen er aktivert. Både ”Direktefokus” og normalt bilde vil bli lagret.
Kontroller at dobbeltbilde-funksjonen er aktivert
4 Trykk på ”Kamera”-knappen for å ta et bilde.

Merk: Denne funksjonen er bare tilgjengelig i Direktefokus-modus, og brukeren kan ikke kontrollere forhåndsvisning av hovedkamera mens du bruker ”Dobbeltbilde”.

Vis bilder fangede med Dobbeltbilde

1 Velg et bilde tatt med ”Dobbeltbilde”-funksjonen.
2 Trykk ”Vidvinkel” øverst på skjermen for å vise bildet med en vidvinkelbakgrunn.
3 For å gå tilbake til bildet med fokus på motivet, trykk på ”Nærbilde”.
4 Hvis du vil lagre bildet som en annen fil, trykker du på ”Mer”-ikonet (Tre prikker) og klikker på ”Lagre som ny fil”.

Send oss en E-post

Vårt mål er å besvare din e-post innen 7 virkedager