Hvordan administrerer jeg apper på min Galaxy S9/ S9+?

Bytt mellom startskjerm og app-skjerm

Uten å bruke App-knappen, kan du åpne App-skjermen ved å sveipe oppover eller nedover på startskjermen. For å gå tilbake til startskjermen, sveip oppover eller nedover på App-skjermen.

Bytt mellom startskjerm og app-skjerm

Du kan også trykke på «Hjem-knappen» eller på «tilbake-knappe».

Vise App-knappen på startskjermen

Hvis du vil åpne Apps-skjermbildet ved hjelp av «App-knappen», følger du disse trinnene:

1 På startskjermen trykker du på og holder inne et tomt område, eller bringer to fingre sammen for å få tilgang til redigeringsalternativene.
2 Trykk på «Startskjerm-innstillinger».
Trykk på «Startskjerm-innstillinger».
3 Trykk på «Apper-knapp».
Trykk på «Apper-knapp».
4 Velg «Vis apper-knapp» og trykk på «Aktiver».
Velg «Vis apper-knapp» og trykk på «Aktiver».
5 «Apper-knappen» vil nå vises som en favoritapp lengst ned på startskjermen.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Vi er her døgnet rundt for deg og dine Samsung-produkter.

Ring

21629099Generell Support

Vi er her døgnet rundt for deg og dine Samsung-produkter.
For hvitevarer vil våre eksperter hjelpe deg
Mandag til fredag 08:00 til 18:00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

21552807Kampanjesupport

Vi er her døgnet rundt for deg og dine Samsung-produkter.

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

Mandag til fredag | 08.00 til 17.00
Lunsjstengt | 12:00 til 13:00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

21629097Samsung Shop

Mandag til Fredag | 07:00 til 21.00
Lørdag | 08:00 til 17.00
Søndag | 08:00 til 17.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.