Hvordan administrerer jeg apper på min Galaxy S9/ S9+?

Bytt mellom startskjerm og app-skjerm

Uten å bruke App-knappen, kan du åpne App-skjermen ved å sveipe oppover eller nedover på startskjermen. For å gå tilbake til startskjermen, sveip oppover eller nedover på App-skjermen.

Bytt mellom startskjerm og app-skjerm

Du kan også trykke på «Hjem-knappen» eller på «tilbake-knappe».

Vise App-knappen på startskjermen

Hvis du vil åpne Apps-skjermbildet ved hjelp av «App-knappen», følger du disse trinnene:

1 På startskjermen trykker du på og holder inne et tomt område, eller bringer to fingre sammen for å få tilgang til redigeringsalternativene.
2 Trykk på «Startskjerm-innstillinger».
Trykk på «Startskjerm-innstillinger».
3 Trykk på «Apper-knapp».
Trykk på «Apper-knapp».
4 Velg «Vis apper-knapp» og trykk på «Aktiver».
Velg «Vis apper-knapp» og trykk på «Aktiver».
5 «Apper-knappen» vil nå vises som en favoritapp lengst ned på startskjermen.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk https://www.samsung.com/no/offer/ for mer informasjon.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.