Last ned for mobil
Last ned for PC med Windows

Banner: Galaxy kan lastes ned Banner: Galaxy kan lastes ned

※ Søk etter Smart View i Samsung Galaxy Apps.

Samsung Smart View-funksjoner

TV-fjernkontroll

Du kan bruke Smart View til å kontrollere Samsung Smart TV selv
uten fjernkontroll.

Du kan bruke Smart View til å kontrollere Samsung Smart TV selv uten fjernkontroll. Du kan bruke Smart View til å kontrollere Samsung Smart TV selv uten fjernkontroll.

Spill av innhold fra mobilen

Koble mobilen til TV-en og velg videoer, bilder og musikk. Innholdet spilles umiddelbart av på TV-en

Spill av innhold fra mobilen Spill av innhold fra mobilen

Lag spillelister

Lag personlige spillelister for tilgang til alle favorittvideoene, -
bildene og -musikken din på ett sted.

Lag spillelister Lag spillelister

Spill av innhold fra PC-en

Legg filer eller til og med hele mapper til fra PC-en inn på Smart View og spill av alt i listen.

※ Hvis du legger sammen video og undertekst, kan du bruke undertekstfunksjonen.

Spill av innhold fra PC-en Spill av innhold fra PC-en

Se innhold fra Samsung Smart TV

Du kan kose deg med innhold fra alle enheter som er koblet til TV-en som kilde.

Innhold fra tilkoblede enheter er tilgjengelig via «Multimedia-panelet» for 2013- og 2014-modeller av Samsung Smart TV, og fra «MITT INNHOLD» for 2015 Samsung Smart TV-modeller.
※ Tilgjengelighet kan variere fra region til region.
※ Netflix-medlemskap kreves.

Se innhold fra Samsung Smart TV Se innhold fra Samsung Smart TV

Slik bruker du Smart View

Koble mobilen/PC-en og TV-en
    til samme nettverk.

Slik bruker man Smart View – trinn 1 Slik bruker man Smart View – trinn 1

Last ned Samsung Smart View
    fra App Store, Google Play
    eller Samsung Galaxy Apps.

Slik bruker man Smart View – trinn 2 Slik bruker man Smart View – trinn 2

Start appen og
     følg disse trinnene
     for å konfigurere Smart View.

※ 2011~2013 Samsung Smart TV-er krever at du velger «Tillat» i sprettoppvinduet som viser enheter i nærheten som kan kobles til.
2014~2015 Samsung Smart TV-er krever at du skriver inn et 4-sifret nummer som vises på skjermen.

Slik bruker man Smart View – trinn 3 Slik bruker man Smart View – trinn 3

Støttede enheter

Opphavsrett © 1995-2018 SAMSUNG Alle rettigheter forbeholdes.