En titt på Under Display-kameraet (UDC) på Galaxy Z Fold4 og Fold5

UDC (Under Display Camera) ble opprinnelig introdusert sammen med Galaxy Z Fold3, og forblir en unik funksjon i telefonserien Z Fold. Den ble inkludert på hovedskjermen til Galaxy Z Fold4 samt Z Fold5; og ved å holde den skjult under skjermen, lar UDC deg se på video eller spille spill, uforstyrret av hull eller linser.

Under Display-kameraet på Galaxy Z Fold5.

Hva er en UDC (Under Display Camera)?

Både Galaxy Z Fold4 og Z Fold5 har et kamera under skjermen (UDC), skjult under telefonens hovedskjerm. Det brukes primært til videosamtaler samt ansiktsgjenkjenning når du skal låse opp enheten. UDC trenger ikke hull i skjermen, noe som gjør det å se på video og spille spill til en mer engasjerende opplevelse.

En videomøte pågår på hovedskjermen til en Galaxy Z Fold5.

Merk: UDC-kameraet er en praktisk måte å ta selfies på; og hvis du trenger et litt klarere bilde eller video, er kameraet på dekkskjermen et godt alternativ.

Hvordan fungerer UDC?

Teknologien som driver Under Display-kameraet senker pikseltettheten på skjermen, noe som muliggjør økt lysgjennomtrengning. Dette sikrer igjen riktig kamerafunksjonalitet.

UDC-mønster som sett på en lys skjerm

Merk: På grunn av UDCs varierende lysgjennomtrengelighet sammenlignet med resten av hovedskjermen, kan du midlertidig se kameraets kryssmønster på når skjermen er lys eller slått av. Dette er helt normalt.

Når du vil ha tilgang til kameraet under skjermen, åpner du hovedskjermen og trykker på Kamera -appen. Hvis det ikke vises et direktebilde av deg selv på hovedskjermen, trykker du på den sirkulære pilen over Ta bilde-ikonet (den store hvite sirkelen) på høyre side av skjermen.

Visning av Galaxy Z Fold5 Under-Display Camera-skjermen.

UDC-spesifikasjoner

UDC-funksjon

Galaxy Z Fold4 og Fold5

Oppløsning

4MP

Blenderåpning

F 1,8

Fokus

Fast