Slik aktiverer du Dolby Atmos på din Galaxy-smarttelefon

Dolby Atmos

Mange Galaxy-smarttelefoner har lydmodusen Dolby Atmos, som gir 3D-surroundlyd av høy kvalitet. I tillegg finnes det lydmoduser som hjelper deg å få mest mulig ut av Galaxy-opplevelsen din.

Galaxy S9/ S9+, S10e, S10, S10+ og Note9 er Dolby Atmos tilgjengelig både for hodetelefoner og de innebygde stereohøyttalerne.

På resten av modellene kan du glede deg over kraftig surroundlyd ved å koble hodetelefoner eller eksterne høyttalere til smarttelefonen din.

Nedenfor finner du informasjon om hvordan lydforbedringsmodusene aktiveres i innstillingene eller via meldingspanelet.

Aktivere Dolby Atmos gjennom Innstillinger Klikk for å Utvide
1 Trykk på "Innstillinger" og åpne "Lyd og vibrering".
2 Hvis du har Android-versjonen 9.0, trykk på "Avanserte lydinnstillinger" og deretter "Lydkvalitet og effekter". Hvis du har tidligere versjoner, trykk på "Lydkvalitet og effekter".
Trykk på Lydkvalitet og effekter
3 Skyv "Dolby Atmos"-bryteren for å aktivere den.
Slå på Dolby Atmos

Bemerk: For å aktivere Dolby Atmos på andre modeller enn Galaxy S9/ S9+, S10, S10e, S10+ og Note9 må du først koble til hodetelefoner eller eksterne høyttalere.

4 I tillegg er forskjellige lydeffekter tilgjengelige. Hvis du vil endre modus, trykk på "Dolby Atmos" og velg en lydmodus.
Soundalive-moduser

Bemerk: Enkelte lydeffekter støttes ikke når Dolby Atmos er på.

Aktivere Dolby Atmos fra meldingspaneletKlikk for å Utvide
1 Åpne meldingspanelet ved å sveipe ned fra øverst på enheten. Utvid alternativene i meldingspanelet.
Meldingspanel
2 Sveip meldingspanelet til venstre.
Utvidet meldingspanel
3 Trykk på "Dolby Atmos" for å aktivere funksjonen.
Dolby Atmos i meldingspanelet

Bemerk: For åaktivere Dolby Atmos på andre modeller enn Galaxy S9/ S9+, S10e, S10, S10+ og Note9 må du først koble til hodetelefoner eller eksterne høyttalere.

Bemerk: I noen tilfeller kan det høres kraftig hvit støy ved avspilling av lydopptak eller videofiler med Dolby Atmos aktivert. Hvis dette skjer, anbefaler vi å deaktivere funksjonen.

Aktivere Dolby Atmos for spillingKlikk for å Utvide

Dolby Atmos for spill er tilgjengelig på Galaxy S10e, S10, S10+ og Note9 med Android 9.0.

Få realistisk Dolby Atmos-lyd automatisk når du spiller spill ved å skyve bryteren "Dolby Atmos for spilling" til høyre.

Skyv bryteren Dolby Atmos for spilling
Aktivere tilpasning av lydKlikk for å Utvide

Tilpasning av lyd er en funksjon som hjelper deg å finne og stille inn lyden som passer best til dine behov, og bruker den til telefonsamtaler, musikk og video.

Bemerk: Tilpasning av lyd vil kanskje ikke fungere korrekt når synkronisering av mediavolum er slått på i Bluetooth-innstillingene.

Følg disse trinnene for å finne den beste lyden for deg:

1 Trykk på "Innstillinger" og åpne "Lyd og vibrering".
2 Hvis du har Android-versjonen 9.0, trykk på "Avanserte lydinnstillinger" og deretter "Lydkvalitet og effekter". Hvis du har tidligere versjoner, trykk på "Lydkvalitet og effekter".
3 Trykk på "Tilpass lyd".
4 Velg din aldersgruppe (f.eks. 30–60 år).
Velg din aldersgruppe
5 Hvis du vil opprette din egen persontilpassede lydprofil, trykk på "Legg til tilpasset lydprofil".
Trykk på Legg til tilpasset lydprofil
6 Det vil bli utført en hørselstest for å opprette denne profilen. Koble til hodetelefoner og trykk på "Start".
Trykk på Start

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Ring

21629099General Support

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

21552807Kampanjesupport

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

Mandag til fredag : 08.00 til 17.00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

21629097Samsung Shop

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.