Nyttige lydinnstillinger på Galaxy-telefonen inklusiv separat app-lyd

Det er mange nyttige lydinnstillinger på Galaxy-enheten. Du kan justere og bruke funksjoner som er helt riktige for deg. Du kan også spille av flere Bluetooth-enheter eller flere apper samtidig.

Før du prøver våre nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til den nyeste versjonen. Sjekk følgende trinn om hvordan du oppdaterer mobilenhetens programvare.

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Slik bruker du separat app-lyd

Innstill enheten til å spille av medialyd fra en spesifikk app på den tilkoblede Bluetooth-høyttaleren eller hodetelefonen. For eksempel kan du høre på navigasjonsappen via enhetens høyttaler mens du hører på avspilling fra musikkappen via kjøretøyets Bluetooth-høyttaler.

Trinn 1. Åpne Innstillinger.

Trinn 2. Velg Lyd og vibrasjon.

Separat app-lyd

Trinn 3. Velg Separat app-lyd.

Trinn 4. Trykk på bryteren for å slå det på.

Separat app-lyd

Trinn 5. Trykk på Velg.

Trinn 6. Velg multimedia-appen som du vil høre lyd fra på en annen enhet. Trykk deretter på Tilbake

Separat app-lyd

Trinn 7. Velg Lydenheten som du vil bruke til denne appen. Bluetooth-enheter vil kun vises mens de er tilkoblet. Trykk deretter på Tilbake

Separat app-lyd

Merknad: Separat app-lyd virker kun når den valgte lydenheten er en annen enn enhetens hovedsakelige lydutgangsenhet.

Gjør lyden personlig ved å innstille enhetens lydkvalitet og effekter.

Trinn 1. Åpne Innstillinger.

Trinn 2. Velg Lyd og vibrasjon.

Innstillinger for lydkvalitet og effekter

Trinn 3. Velg Lydkvalitet og effekter.

Innstillinger for lydkvalitet og effekter
  • Dolby Atmos: Velg en surroundlyd-modus som er optimalisert til forskjellige typer lyd, som for eksempel filmer, musikk og stemme. Med Dolby Atmos kan du oppleve at lydbildene beveger seg og omslutter deg.

Trinn 1. Velg Dolby Atmos.

Trinn 2. Trykk på bryteren for å slå på og velge ditt ønskede alternativ.

Innstillinger for lydkvalitet og effekter
  • Dolby Atmos til gaming: Opplev Dolby Atmos-lyden optimalisert til spill når du spiller. Trykk på bryteren for å slå det på.
Innstillinger for lydkvalitet og effekter
  • Equalizer: Velg et alternativ for en spesifikk musikksjanger, og nyt optimalisert lyd.

Trinn 1. Velg Equalizer.

Trinn 2. Velg ditt ønskede alternativ, og juster frekvensen.

Innstillinger for lydkvalitet og effekter
  • UHQ-oppskalering: Forbedre lydoppløsningen av musikk og videoer når du bruker kablede hodetelefoner. Trykk på bryteren for å slå det på når kablede hodetelefoner er tilkoblet.
Innstillinger for lydkvalitet og effekter
  • Tilpass lyd: Finn den beste lyden for deg, og bruk den til anrop, musikk og video.

Trinn 1. Velg Tilpass lyd.

Trinn 2. Om nødvendig, trykk på Tillat, og velg deretter aldersgruppen din.

Innstillinger for lydkvalitet og effekter

Trinn 3. For å høre en forsmak på de forskjellige alternativene, trykk på gir-ikonet og følg deretter instruksjonene på skjermen.

Innstillinger for lydkvalitet og effekter

Du kan også opprette en lydprofil basert på din egen høreevne.

Trinn 1. Trykk på Gjør lyden din personlig (Personalise your sound), og trykk deretter på Start.

Trinn 2. Følg instruksjonene på skjermen for å ta en høretest, og opprett din helt egen lydprofil.

Innstillinger for lydkvalitet og effekter

Du kan tilkoble flere par Bluetooth-enheter til mobilenheten din. Du kan til og med høre på to forskjellige hodetelefoner samtidig med Dual audio.

Trinn 1. Sveip ned på skjermen din for å få tilgang til Hurtigpanelet, og trykk på Media.

Trinn 2. Hvis du har mer enn én Bluetooth-lydenhet tilkoblet, vil en sirkel vises ved siden av hver av dem. Ved å krysse av enhetene vil du kunne avspille samme media på flere enheter samtidig og lett justere volumet.

Dual audio

Merknad:

• Noen funksjoner er tilgjengelige kun for visse modeller på grunn av maskinvarebegrensninger, sjekk innstillingene i enheten din for å se om funksjonen er tilgjengelig eller ei.
  • Skjermbildene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Hvis du opplever usedvanlig atferd på Samsung-mobiler, nettbrett eller kroppsnære enheter, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen.

Dermed kan vi ta en nærmere titt på hva som skjer. Dataene blir anonymisert og kun oppbevart så lenge undersøkelsen pågår. Finn ut mer om å sende en feilrapport via “Slik bruker du Samsung Members-appen”.