HW-Q800A 3.1.2ch Soundbar (2021)

HW-Q800A 3.1.2ch Soundbar (2021)

HW-Q800A/EN

Izaberi boju

Boja :
 • Various soundwave graphics coming from soundbar illustrate how the woman enjoying QLED TV in her living room experiences sound created by Samsung Acoustic Beam. 2 soundwave graphics are up-firing from the top of the soundbar and toward the woman. 3 soundwave graphics are coming from the side and center of the soundbar and toward the woman.
  Pravi 3.1.2ch zvuk
 • Q Soundbar i TV, savršena harmonija
  Q-simfonija
 • Zvuk optimizovan prema tvom prostoru
  SpaceFit zvuk

Idealna izrada zvuka, u harmoniji sa QLED

Nenadmašna imerzija zvuka.

* Slike su simulirane i imaju samo ilustrativnu svrhu. Izgled, dizajn i specifikacije GUI (grafičkog korisničkog interfejsa) koje ne utiču na performanse proizvoda mogu biti izmenjene bez prethodne najave.* TV se prodaje odvojeno.

Napredan zvuk u svim pravcima

Istraži dubine zvuka sa Dolby Atmos i DTS:X formatima. Dok se zvuk širi svuda oko tebe i iznad tebe, ova dva formata omogućavaju ti da čuješ i najmanju finesu zvuka, baš kakav bi bio i u stvarnosti.

Pravi 3.1.2ch zvuk

.

Preko 3 kanala, jednog bas zvučnika i 2 zvučnika sa integrisanim up-firing drajverima, zvuk će se kretati u ritmu zabave. Kao savršen za kombinovanje sa tvojim QLED televizorom, ovaj sistem okružiće te atmosferom punom zvuka. Bićeš u pravom raspoloženju sa pravim 3.1.2 sistemom kanala Samsung Acoustic Beam tehnologije.

* Dolby Atmos i DTS:X postoje kod svih 2021 Soundbar zvučnika Q serije. * Neophodno je imati Dolby Atmos i DTS:X izvor sadržaja.

Baš je dobro uklopiti Samsung TV i Samsung Soundbar

.

Q Soundbar i TV, savršena harmonija

Q-simfonija

Ovaj Soundbar se sinhronizuje sa tvojim Samsung televizorom i stvara zvuk koji te potpuno zaokuplja. Prolaskom kroz prednje, bočne i zvučnike sa vertikalnim kanalima soundbara, kao i zvučnike televizora, zvuk se sjedinjuje i obogaćuje, čime se tvoj doživljaj slušanja podiže na novi nivo, nivo na koj

Zvuk Zvuk
* Karakteristike možda ne odgovaraju svim Samsung televizorima. * Funkcije mogu zavisiti od modela televizora. * Za funkciju je potrebna žičana veza sa televizorom, nije moguće bežično povezivanje.* Q-simfonija je kompatibilna sa 2021 Samsung TV-om (AU7000 ↑ TV i noviji).
Zvuk Zvuk
* Karakteristike možda ne odgovaraju svim Samsung televizorima. * Funkcije mogu zavisiti od modela televizora. * Za funkciju je potrebna žičana veza sa televizorom, nije moguće bežično povezivanje.* Q-simfonija je kompatibilna sa 2021 Samsung TV-om (AU7000 ↑ TV i noviji).
TV TV

Zvuk optimizovan prema tvom prostoru

SpaceFit zvuk

Besprekorna sinergija između Samsung TV-a i Samsung Soundbara. Optimizovan zvuk za jasnoću i imerziju sa soundbar zvučnika na osnovu analize koju radi tvoj Samsung TV.

Samo dodirni i pusti

Zvuk na dodir

Za trenutke u kojima želiš da uživaš u muzici na potpuno drugačiji način. Na zvuk omiljenih taktova na telefonu samo dodirni njime soundbar. On će ti vibriranjem pokazati da je prepoznao uređaj i neprimetno se povezati. Muzika koju slušaš će se nastaviti – sada u neverovatnom audio-kvalitetu sa soundbara.

Samo dodirni i pusti Samo dodirni i pusti

* Kompatibilnost samo sa mobilnim uređajima koji imaju Wi-Fi i Bluetooth.

Čućeš jasnije. Igraćeš bolje.

Profesionalni režim video-igara

Opremi se za moćan, uranjajući doživljaj gejminga uz subwoofere koji upotpunjuju sliku i zvučnike sa vertikalnim kanalima koji šire neverovatan surround zvuk. Zaboravi na duge pripreme, koncentriši se na igru, jer se soundbar odmah nakon povezivanja sa tvojim Samsung televizorom automatski prebacuje na Režim video-igara.

* Važi samo za kompatibilne televizore i konzole za igrice (Xbox one, PS4, Nintendo Switch). * Igračke konzole se prodaju odvojeno.* Izbor kompatibilnih uređaja može varirati.

Svet zvuka sa jednim daljinskim

Jedan daljinski upravljač

Ne treba ti nekoliko daljinskih. Sa Samsung daljinskim za TV, i to direktno sa TV-a, kontroliši osnovne funkcije soundbara, kao što su uključivanje, jačina, pa čak i zvučni efekti.

* Funkcije i kontrole daljinskog upravljača mogu varirati u zavisnosti od modela TV-a i regiona.* Kompatibilan je sa odabranim Samsung televizorima. Proveri specifikaciju Samsung televizora.

Spreman je da čuje svaku tvoju želju

Ugrađen glasovni pomoćnik (Dostupnost opcije može zavisiti od regiona. Proveriti pre upotrebe.)

Sa lakoćom i bez korišćenja ruku možeš upravljati muzikom, dobiti potrebne informacije i organizovati svoj dan. Ne sećaš se naslova pesme? Alexa će ti pustiti baš ono što želiš, ako samo izgovoriš nekoliko stihova pesme. Kakvo god da je tvoje trenutno raspoloženje, koja god muzika da ti se sluša, on je tu da ispuni tvoje muzičke želje.

* Dostupnost ove usluge može zavisiti od regiona / provajdera / jezika. * One usluge koje ne utiču na performanse proizvoda mogu biti izmenjene bez prethodne najave. * Stvarno korisničko iskustvo se može razlikovati. * Amazon, Alexa i ostale sa njima povezane logo oznake jesu zaštitni znaci kompanije Amazon.com, Inc. ili njegovih povezanih društava.

Zvuk prilagođen svakoj sceni

Prilagodljiv zvuk

Samsung soundbar zvučnik analizira zvučni signal i automatski isporučuje zvuk prilagođen svakoj pojedinačnoj sceni. Ova opcija prilagođavanja zvuka omogućava jasan ton, čak i kada je zvuk stišan, tako da se i veoma tihi dijalozi mogu razgovetno čuti.

Zvuk prilagođen svakoj sceni Zvuk prilagođen svakoj sceni

Za svaku razgovetnu reč

Active Voice Amplifier (AVA)

Čućeš konverzaciju sa ekrana jasno, čak i kad je okolo buka. Aktivni pojačivač glasova izoluje i pročišćava dijalog iz tvoje omiljene serije i filma, dok soundbar izvlači i pojačava glasove, pa se slobodno možeš opustiti i pratiti šta se dešava.

* Soundbar mora biti povezan na mrežu radi ažuriranja usluge. * Ova usluga možda neće biti dostupna u trenutku kupovine ovog proizvoda.

* Soundbar mora biti povezan na mrežu radi ažuriranja usluge. * Ova usluga možda neće biti dostupna u trenutku kupovine ovog proizvoda.

Oseti dubinu zvuka koji se kreće

Samsung Acoustic Beam tehnologija

Ne dozvoli da zvuk ostane nepomičan. Samsung Acoustic Beam tehnologija raspoređuje zvučne talase tako da je njihov efekat u odnosu na radnju koja se odvija na ekranu potpuno realističan. Savršen za gledanje filmova i gejming, ovo je pravi 3.1.2ch sistem koji te obuzima.

Kvalitetniji izlaz zvuka

HDMI eARC

Čak i kada su neki drugi uređaji povezani na TV, kao što su UBD plejer ili igračka konzola, uz HDMI eARC zvuk koji čuješ biće jednako dobrog kvaliteta.

Više zvuka, bez kablova

Kompatibilan sa bežičnim Dolby Atmos Surround zvukom

Bežični Surround Kit* omogućava proširivanje soundbara tako da od njega dobiješ sistem surround zvuka bez gomile kablova**. Nakon povezivanja sa soundbarom, ovakav sistem kanala će atmosferu ispuniti surround zvukom.

* Samsung Wireless Rear Speaker Kit, komplet bežičnih zadnjih zvučnika, prodaje se odvojeno. (SWA-9500S)** Za bežični modul potreban je napojni kabl, kao i kablovi za povezivanje zadnjih zvučnika.

Specifikacije

 • Broj kanala 3.1.2
 • Tip niskotonca (aktivan/pasivan/bežični, ugrađen) Wireless Active
 • Bruto dimenzije (ŠxVxD): Jedno pakovanje 1162 x 573 x 272 mm
 • Bruto težina (jednog pakovanja) 16.5 kg
 • Napajanje 0.5W
 • Potrošnja energije pri radu (glavni) 28W

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Korisnička podrška za proizvode Pogledajte dodatni sadržaj
Chat uživo Započni chat
Priručnik za korisnike i sadržaj za preuzimanje
 • User Manual
  ENGLESKI, FRANCUSKI, ITALIJANSKI, ŠPANSKI, PORTUGALSKI, HOLANDSKI, NEMAČKI, ШВЕДСКИ, НОРВЕГИАН, ФИННИСХ, ДАНСКИ, RUMUNSKI, BUGARSKI, POLJSKI, ЧЕШКА, СЛОВАЧКИ, MAĐARSKI, HRVATSKI, SRPSKI, SLOVENAČKI, GRČKI, LETONSKI, ESTONSKI, LITVANSKI
Pogledajte dodatni sadržaj

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месец за {{model.prices.months}} мес
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedi modele

Usporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.