HW-S61A 5.0Ch Soundbar (2021)

HW-S61A 5.0Ch Soundbar (2021)

HW-S61A/EN

Izaberi boju

Boja :
 • Okružuje te zvukom
  Bočni horn zvučnik sa akustičnim snopom
 • Simulated sound wave graphics leave the soundbar from its center, illustrating the location of the soundbar’s built-in center speaker. An infographic shows the location of the center speaker.
  Integrisan centralni zvučnik
 • Closeup image of gray fabric material illustrates premium fabric design of S61A soundbar which is shown in front with Samsung logo visible.
  Premijum dizajn sa tekstilom
 • Ugrađen glasovni pomoćnik
  Ugrađen glasovni pomoćnik

Okružuje te zvukom

Bočni horn zvučnik sa akustičnim snopom

Uživaj u suptilnim tonovima melodije omiljene pesme ili filma. Dva bočna horn zvučnika Soundbara S61A i Samsung Acoustic Beam tehnologija zaslužni su što sada možeš čuti širok raspon zvukova u čitavoj prostoriji.

Centralni kanal za jasne dijaloge

Integrisan centralni zvučnik

Uživaj u čistom zvuku glasova koji dolaze iz centralnog zvučnika. Ravnomerno raspoređen zvuk upotpunjuje tvoju kućnu zabavu na pravi način.

Soundbar i TV, savršena harmonija

Q-Simfonija

Ovaj Soundbar se sinhronizuje sa tvojim Samsung televizorom, zajedno stvarajući impresivan zvuk. Kombinuje i poboljašva zvuk kroz prednje i bočne zvučnike, kao i zvučnike televizora, dajući novi nivo akustične imerzije, tako da možeš da doživiš sadržaj kao nikad do sada.

Soundbar i TV, savršena harmonija Soundbar i TV, savršena harmonija
* Q-Simfonija je kompatibilna sa odabranim modelima Samsung televizora 2020, 2021. godine. ** Funkcije možda nisu kompatibilne sa svim Sasmung televizorima. Proveriti specifikacije proizvoda prema modelu televizora. *** Za funkciju je potrebna HDMI, optička ili Wi-Fi veza s televizorom.
Soundbar i TV, savršena harmonija Soundbar i TV, savršena harmonija
* Q-Simfonija je kompatibilna sa odabranim modelima Samsung televizora 2020, 2021. godine. ** Funkcije možda nisu kompatibilne sa svim Sasmung televizorima. Proveriti specifikacije proizvoda prema modelu televizora. *** Za funkciju je potrebna HDMI, optička ili Wi-Fi veza s televizorom.

Dizajn „sve u jednom”, za zvuk koji prodire do svakog dela prostorije

Sve u jednom

Sve što ti treba da dobiješ sveobuhvatni zvuk nalazi se u jednom jedinom soundbaru. Integrisani sistem ima dva woofera i pet tweetera ugrađenih u tanko kućište, tako da ga možeš postaviti bilo gde u sobi i uživati u čistom zvuku.

Vrhunsko majstorstvo u službi zvuka

Premijum dizajn sa tekstilom

Zvučni sistem osmišljen da bude deo tvog doma. U spoju prirodnog izgleda, dimenzija i trajnosti stvoren je bezvremeni dizajn ovog soundbara. Tekstura i njegov zaobljeni dizajn, zajedno sa najnaprednijom tehnologijom u skladu su sa osećajem koji izaziva taj ispunjujući zvuk.

Zvuk prilagođen svakoj sceni

Prilagodljiv zvuk

Samsung soundbar zvučnik analizira zvučni signal i automatski isporučuje zvuk prilagođen svakoj pojedinačnoj sceni. Ova opcija prilagođavanja zvuka omogućava jasan ton, čak i kada je zvuk stišan, tako da se i veoma tihi dijalozi mogu razgovetno čuti.

Zvuk prilagođen svakoj sceni Zvuk prilagođen svakoj sceni

Muzika koja zvuči baš kako treba

Režim muzike

Da čuješ baš kako je kompozitor zamislio. Usklađujući inovacije zvuka sa kreativnošću stvaraoca i umetnika, Režim muzike omogućava jednostavno povezivanje mobilnog sa soundbarom, kako bi nepromenjenim kvalitetom tokom čitave žurke prepoznavao i prilagođavao ono što se sluša.

Spreman je da čuje svaku tvoju želju

Ugrađen glasovni pomoćnik (Dostupnost opcije može zavisiti od regiona. Proveriti pre upotrebe.)

Sa lakoćom i bez korišćenja ruku možeš upravljati muzikom, dobiti potrebne informacije i organizovati svoj dan. Ne sećaš se naziva pesme? Alexa će ti pustiti baš ono što želiš, ako samo izgovoriš nekoliko stihova pesme. Kakvo god da je tvoje trenutno raspoloženje, koja god muzika da ti se sluša, S61A je tu da ispuni muzičke želje.

* Dostupnost ove usluge može zavisiti od regiona / provajdera / jezika. * One usluge koje ne utiču na performanse proizvoda mogu biti izmenjene bez prethodne najave. * Stvarno korisničko iskustvo se može razlikovati. * Amazon, Alexa i ostale sa njima povezane logo oznake jesu zaštitni znaci kompanije Amazon.com, Inc. ili njegovih povezanih društava.

Zvuci muzike sa soundbara uz samo jedan klik

AirPlay 2

Soundbar je besprekoran i kada sarađuje sa Apple uređajima. AirPlay 2 ti omogućava slušanje muzike i podkasta sa iPhone, iPad i Mac uređaja na soundbaru. Dodirni i klikni AirPlay ikonicu i izaberi soundbar koji želiš da koristiš uz svoj Apple uređaj.

* Apple, AirPlay, iPhone, iPad i Mac su zaštitne robne marke kompanije Apple Inc., registrovane u SAD i drugim zemljama.* Ovaj Samsung Soundbar podržava AirPlay 2, a neophodan je iOS 11.4 ili noviji.

Poveži, slušaj, uživaj

HDMI HDMI

HDMI

Želiš da igraš na većem ekranu? Povezivanjem omiljenog uređaja preko HDMI porta imaćeš bogatiji doživljaj zvuka.

* Samo kompatibilni uređaji.
Bežično povezivanje televizora Bežično povezivanje televizora

Bežično povezivanje televizora

Sinhronizuj svoj soundbar i televizor bez ijednog kabla koji moraš da uključiš. Izaberi Wi-Fi ili Bluetooth i poveži se u samo nekoliko koraka kako bi vreme provedeno uz TV bilo još zanimljivije uz bioskopski zvuk sa soundbar zvučnika.

* Proveriti mogućnost Wi-Fi povezivanja televizora. * Soundbar mora biti povezan na mrežu radi ažuriranja usluge. * Ova usluga možda neće biti dostupna u trenutku kupovine ovog proizvoda.* Proveri da li je televizor kompatibilan sa Bluetoothom®.

Samo dodirni i pusti

Zvuk na dodir

Za trenutke u kojima želiš da uživaš u muzici na potpuno drugačiji način. Na zvuk omiljenih taktova na telefonu samo dodirni njime soundbar. On će ti vibriranjem pokazati da je prepoznao uređaj i neprimetno se povezati. Muzika koju slušaš će se nastaviti – sada u neverovatnom audio-kvalitetu sa soundbara.

Samo dodirni i pusti Samo dodirni i pusti

* Kompatibilnost samo sa mobilnim uređajima koji imaju Wi-Fi i Bluetooth.

Slobodno strimuj muziku

Strimovanje muzike preko Wi-Fi mreže

Samsung Soundbar se preko Wi-Fi mreže bežično povezuje sa ostalim uređajima. Uživaj u vrhunskom kvalitetu muzike sa svog mobilnog gde god da se nalaziš, bez žica.

* Samo kompatibilni mobilni uređaji.

* Samo kompatibilni mobilni uređaji.

Počnimo od najvažnijih stvari

Šta je u kutiji

Unutar kutije nalazi se sve što ti je potrebno za lako instaliranje, uključujući i komplet za montažu na zid.

Moćan bas tamo gde ti odgovara

Kompatibilan sa bežičnim subwooferom

Nemoj da ti žice predstavljaju prepreku na putu do dobrog basa. Postavi soundbar sa bežičnim subwooferom gde god ti odgovara i okruži se moćnim, dubokim basom.

Moćan bas tamo gde ti odgovara Moćan bas tamo gde ti odgovara

* Samsung Wireless Woofer se prodaje odvojeno. (Model opreme: SWA-W500). * Za bežični modul potreban je napojni kabl.

Više zvuka, bez kablova

Kompatibilan sa bežičnim surround zvukom

Bežični Surround Kit* omogućava proširivanje soundbara tako da od njega dobiješ sistem surround zvuka bez gomile kablova**. Nakon povezivanja sa soundbarom, ovakav sistem kanala će atmosferu ispuniti surround zvukom.

* Samsung Wireless Rear Speaker Kit, komplet bežičnih zadnjih zvučnika, prodaje se odvojeno. (Model opreme: SWA-9100S). * Za bežični modul potreban je napojni kabl, kao i kablovi za povezivanje zadnjih zvučnika.

Specifikacije

 • Bruto težina (jednog pakovanja) 5.4 kg
 • Bruto dimenzije (ŠxVxD): Jedno pakovanje 1018 x 135 x 217 mm
 • Potrošnja energije pri radu (glavni) 23W
 • Napajanje 0.5W
 • Broj zvučnika 7
 • Broj kanala 5

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Korisnička podrška za proizvode Pogledajte dodatni sadržaj
Chat uživo Započni chat
Priručnik za korisnike i sadržaj za preuzimanje
 • User Manual
  ENGLESKI, FRANCUSKI, ITALIJANSKI, ŠPANSKI, PORTUGALSKI, HOLANDSKI, NEMAČKI, ШВЕДСКИ, НОРВЕГИАН, ФИННИСХ, ДАНСКИ, RUMUNSKI, BUGARSKI, POLJSKI, ЧЕШКА, СЛОВАЧКИ, MAĐARSKI, HRVATSKI, SRPSKI, SLOVENAČKI, GRČKI, LETONSKI, ESTONSKI, LITVANSKI
Pogledajte dodatni sadržaj

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месец за {{model.prices.months}} мес
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedi modele

Usporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.