32" UHD Smart Monitor M80B

32" UHD Smart Monitor M80B

LS32BM801UUXEN

Izaberi boju

Boja :

Izaberi veličinu

 • Omiljene emisije u prostoru koji je samo tvoj
  Smart TV doživljaj
 • Radna postavka na savremen način
  Iconic Slim dizajn
 • Produktivnost bez PC-ja
  Radni prostor
 • Kontrola kuće iz jedne sobe
  Čvorište kućnih uređaja na mreži

Gledaj, igraj se, živi sa stilom

Sve što ti treba sada imaš na svom ekranu. Gledaj, radi i četuj preko Smart monitora – ali bez povezivanja računara. Već instaliran sadržaj, aplikacije za produktivnost i video-razgovor rešiće te nereda na stolu, a radni prostor koji je uređen sa stilom obradovaće te svaki put.

Gledaj, igraj se, živi sa stilom Gledaj, igraj se, živi sa stilom

* Sadržaj prikazan na ekranu je simuliran u svrhe demonstracije.

Omiljene emisije u prostoru koji je samo tvoj

Smart TV doživljaj

Tako lako do zabave. Sada je tako lako uživati u Netflix, YouTube i drugim striming servisima, jer je dovoljno samo povezati monitor na Wi-Fi mrežu. Osim besplatnog trenutnog i sadržaja na zahtev na Samsung TV Plus koji se mogu pratiti bez preuzimanja ili registrovanja, tu je Univerzalni vodič koji nudi personalizovani sadržaj.

* Raspoloživost aplikacije može zavisiti od države i može biti neophodna posebna pretplata. * Neophodno je povezivanje na internet, a TV tjuner nije obuhvaćen. * Samsung TV Plus i Univerzalni vodič možda nisu raspoloživi u nekim regionima. * Specifikacije daljinskog upravljanja mogu se razlikovati po državama. * Raspoloživost boja proizvoda može varirati u zavisnosti od države.

Pohvali se omiljenom bojom

Boje kojima ćeš pokazati da imaš ukusa

Osveži ceo prostor unoseći svoju omiljenu nijansu. Omiljena boja koju izabereš za svoj Smart monitor odmah će uneti svežinu u dekor tvoje sobe. Izaberi belu, roze, plavu ili zelenu boju, onu koja će tvoj prostor učiniti autentičnim.

Pohvali se omiljenom bojom Pohvali se omiljenom bojom

* Raspoloživost boja proizvoda može zavisiti od države.

Radna postavka na savremen način

Iconic Slim dizajn

Pokaži da imaš stila. Smart monitor je namenjen savremenom stilu života i zato je njegov dizajn najsavremeniji koji postoji. Ultratankim i ravnim zadnjim delom, elegantnim dizajnom kamere i svojim lepim bojama, ovaj minimalistički monitor se uklapa u svako okruženje i doprinosi savremenom izgledu enterijera.

* Aplikacija Apple TV+ možda nije dostupna u svim regionima.

Produktivnost bez PC-ja

Radni prostor

Doživljaj bez PC-ja. Pretražuj internet, uređuj dokumenta i radi na projektu, sve bez potrebe za posebnim PC računarom. Uz novi radni režim možeš da pristupiš drugom PC-ju, radiš u Microsoft 365 programima i čak povežeš Samsung mobilne uređaje kroz Samsung DeX i radiš u kontinuitetu.

Produktivnost bez PC-ja Produktivnost bez PC-ja

* Sadržaj prikazan na ekranu simuliran je u svrhu demonstracije. * Za korišćenje Microsoft 365 paketa neophodan je Microsoft nalog. * Određeni Galaxy, Note i Tab uređaji imaju podršku za bežični DeX. * Za ovu funkciju neophodni su Windows 10 Pro ili Mac OS 10.5 i noviji i kompatibilne postavke mreže. * Raspoloživost boja proizvoda može zavisiti od države.

Kontrola kuće iz jedne sobe

Čvorište kućnih uređaja na mreži

Pretvori Smart monitor u kontrolni centar kuće povezujući ga sa svojim kućnim proizvodima na mreži u SmartThings aplikaciji. Veče može biti sasvim opušteno, jer na Smart monitoru možeš isključiti svetla, spustiti roletne i podesiti savršenu temperaturu u sobi.

Kontrola kuće iz jedne sobe Kontrola kuće iz jedne sobe

* Dostupna tehnologija, funkcije i karakteristike mogu se razlikovati u zavisnosti od države, regiona, pružaoca usluge, mreže ili proizvoda, a podložni su promenama bez prethodne najave. * Neophodni su Wi-Fi, Bluetooth ili drugi tip bežičnog povezivanja i uređaji registrovani u aplikaciji SmartThings. * Povezani uređaji se prodaju odvojeno. Spisak svih kompatibilnih uređaja nalazi se na https://www.smartthings.com/products.

Samo kaži šta želiš

Više glasovnih pomoćnika na jednom mestu

Aktiviraj glasovnog pomoćnika kroz funkciju Far Field samo govoreći. Obrati se direktno monitoru i reci šta želiš – čak i sa udaljenosti. Tako je jednostavno. Smart monitor podržava i Bixby i Amazon Alexa pomoćnike.

* Amazon, Alexa i ostale oznake jesu zaštitne oznake kompanije Amazon.com, Inc. ili njegovih povezanih društava. * Usluga glasovne komande Bixby prepoznaje engleski (US/UK/IN), francuski, španski, nemački, italijanski, portugalski (BR), kineski (NR Kina) i korejski.

Lako do sadržaja na velikom ekranu

Povezivanje sa mobilnim uređajima

Praktično povezivanje. Zahvaljujući integrisanoj AirPlay aplikaciji, svoj Apple uređaj možeš bežično povezati sa Smart monitorom i gledati njegov sadržaj na velikom ekranu. Uživaj u omiljenom sadržaju sa iPhone, iPad i Mac uređaja na Smart monitoru, a aplikacije, dokumenta i internet stranice možeš čak i jednostavno preslikati.

Lako do sadržaja na velikom ekranu Lako do sadržaja na velikom ekranu

* Raspoloživost boja proizvoda može zavisiti od države.

Savršena preciznost koja oživljava detalje

UHD & HDR 10+

Preciznost u slici. UHD rezolucija impresivno oživljava svaki divan delić sadržaja. Uz HDR 10+ podršku za prikaz milijardu boja i sRGB paletu koja pokriva njih 99%, izraženo svetlije ili tamnije scene sada obiluju nijansama i živopisnim detaljima, pa možeš uživati u sadržaju koji izgleda upravo onako kako je i predviđeno.

Savršena preciznost koja oživljava detalje Savršena preciznost koja oživljava detalje
Optimalna osvetljenost, optimalno i uživanje Optimalna osvetljenost, optimalno i uživanje

Optimalna osvetljenost, optimalno i uživ

Prilagodljiva slika

Senzacionalna slika, i danju, i noću. Senzor detektuje količinu svetlosti u okruženju i preko Prilagodljive slike automatski podešava osvetljenost ekrana. Čak i usred bela dana, mračne i napete drame pratićeš bez žmirkanja i naprezanja očiju.

Bogatiji zvuk, jači doživljaj Bogatiji zvuk, jači doživljaj

Bogatiji zvuk, jači doživljaj

Prilagodljiv zvuk+

Bogat i realističan zvuk koji dolazi sa ugrađenih 2.2-kanalnih zvučnika M8 monitora pruža kompletan imerzivni doživljaj. Usavršena funkcija Adaptive Sound+ na osnovu vrste sadržaja i nivoa buke u okruženju, pruža doživljaj zvuka čije se pročišćavanje odvija u realnom vremenu.

Poveži se lagano

USB-C

USB-C port omogućava napajanje, prenos podataka i čak prenošenje signala s jednog na drugi uređaj preko samo jedne veze. Takvo jednostruko povezivanje otvara mogućnosti za kreiranje radnog okruženja bez kablova, pa tako i bez stresa.

* Raspoloživost boja proizvoda može zavisiti od države.

* Raspoloživost boja proizvoda može zavisiti od države.

Razotkrij sva tajna mesta svog gejming neprijatelja

Ultraširok Game View

Vidokrug za pobedu. Podesi veličinu slike na odnos 21 : 9 u ultraširokom Game View prikazu, i otkrij sva skrivena mesta. Sada, dok igraš fudbal, pred tobom je jasna situacija na terenu, sve do stativa. A tokom uzbudljive vožnje u virtuelnom svetu pruža se prirodan i pregledan put.

* Raspoloživost je ograničena na izvorni uređaj koji podržava izlaz slike veličine 21 : 9. * Može funkcionisati drugačije u zavisnosti od igre ili sadržaja koji se gleda.

Priključi i gledaj

Auto Source Switch +

Nema više lutanja i traženja. Zahvaljujući automatskoj Source Switch Plus funkcionalnosti, monitor istog trenutka kada ga uključiš prepoznaje tvoj uređaj i dostavlja pravi signal. Nema više otvaranja menija za izbor ulaza.

Specifikacije

 • Rezolucija 4K (3,840 x 2,160)
 • Razmera 16:9
 • Zakrivljenost ekrana Nije primenljivo
 • Osvetljenje (tipično) 400cd/㎡
 • Statični odnos kontrasta 3,000:1(Tip.)
 • Vreme odziva (ms) 4ms(GTG)

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Korisnička podrška za proizvode Pogledajte dodatni sadržaj
Chat uživo Započni chat
Priručnik za korisnike i sadržaj za preuzimanje
 • e-Manual
  ENGLESKI, FRANCUSKI, ŠPANSKI, PORTUGALSKI, SLOVENAČKI, ТУРСКИ, MAĐARSKI, POLJSKI, GRČKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ЧЕШКА, СЛОВАЧКИ, RUMUNSKI, SRPSKI, NEMAČKI, HOLANDSKI, ШВЕДСКИ, ДАНСКИ, НОРВЕГИАН, ФИННИСХ, ITALIJANSKI, LETONSKI, LITVANSKI, ESTONSKI, РУСКИ, УКРАИНИАН, Казахстански, Јеврејски, АРАПСКИ, Индонезијски, ПЕРСИАН, Вијетнамски, КИНЕСКИ
 • User Manual
  ENGLESKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ЧЕШКА, ДАНСКИ, HOLANDSKI, ESTONSKI, ФИННИСХ, FRANCUSKI, NEMAČKI, GRČKI, MAĐARSKI, ITALIJANSKI, LETONSKI, LITVANSKI, НОРВЕГИАН, POLJSKI, PORTUGALSKI (европски), RUMUNSKI, SRPSKI, СЛОВАЧКИ, SLOVENAČKI, ŠPANSKI, ШВЕДСКИ, ТУРСКИ
Pogledajte dodatni sadržaj

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месец за {{model.prices.months}} мес
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedi modele

Usporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.