Nikada nije bilo bolje vreme da se odlučiš za kupovinu jednog od fenomenalnih Samsung telefona. Ukoliko se odlučiš za kupovinu S20 FE, S20, S20+, S20 Ultra, Note20, Note20 Ultra, Z Flip ili Z Fold2 Samsung telefona, na poklon dobijaš sjajni Galaxy Watch od 46 mm. Donesi dobru odluku, odaberi telefon koji najviše odgovara tvojim potrebama i načinu života i uživaj u poklonu koji će biti njegova sjajna dopuna.Telefone Galaxy S20 serije, S20 FE, S20, S20+, S20 Ultra, preporučujemo ljubiteljima vrhunske fotografije i snimanja. 108MP promeniće način na koji doživljavaš fotografiju, omogućavajući ti da fotografiju doživiš na novi način i zumiraš više i dalje, otkrivajući detalje za koje nisi ni znao da je moguće uhvatiti. Zum ovih telefona počinje sa 10x hibridnim optičkim zumom koji je moguć zahvaljujući revolucionarnom preklopljenom objektivu i senzoru visoke rezolucije. U kombinaciji sa zumiranjem visoke rezolucije, funkcijom unapređenom od strane veštačke inteligencije kamere, možeš da se približiš akciji i zabeležiš momente koji bi ti inače promakli.Pri slabom osvetljenju, sistem kamera profesionalnog kvaliteta snima više fotografija odjednom, spajajući ih u jednu zadivljujuću fotografiju sa manje zamućenja i vizuelnih smetnji. Uz veći senzor i veštačku inteligenciju, prebacivanjem u „Noćni režim“, snimaćeš noću kao da je reč o dnevnim scenama.

 

Rezolucija mobilnih uređaja ove serije unapređena je sa 4K na čak 8K. To je četiri puta veća rezolucija u odnosu na UHD i 16 puta veća u odnosu na FHD. To znači da ćeš sve važne trenutke moći da zabeležiš u super visokoj rezoluciji.Ukoliko pak više voliš telefon koji ti nudi podršku tokom posla i zabave, omogućava da ispoljiš i svoju kreativnu stranu, za tebe su telefoni Galaxy Note20 serije. Galaxy Note20 i Note20 Ultra telefone odlikuje minimalistički dizajn, metalno kućište sa naglaskom na izvanrednim detaljima i skoro nerealnim bojama. Tu je i izdržljivo staklo Corning® Gorilla® Glass Victus™, dok je svaki uređaj kompletiran prepoznatljivom S Pen olovkom. Oba modela su tako sofisticirana da je neverovatno udobno držati ih u ruci. Izaberi ekran od 6,7” na Galaxy Note20 ili onaj od 6,9” na Galaxy Note20 Ultra uređaju. I jedan i drugi pred tobom će raširiti široko polje za rad i masivan ekran za veću zabavu. S Pen olovka pruža osećaj kao da pišeš pravom olovkom. Ima revolucionarno nisku stopu kašnjenja, čime pruža neverovatno realistično iskustvo. Uz mogućnosti kao što su povezivanje preko Bluetooth-a, kontrola pokretima i još mnogo toga, ovo je najmoćnija Galaxy olovka do sad.

 

I na kraju, za one koji žele da iskuse poslednje inovacije, tu su telefoni Galaxy Z Flip i Z Fold2. Galaxy Z Flip je telefon sa velikim ekranom koji se preklapa i lako staje u džep, sa revolucionarnim fleksibilnim staklom, kamerom koja je dizajnirana da funkcioniše nezavisno i dvostrukom baterijom koja traje ceo dan. Spreda i pozadi, odozgo nadole, otvoren ili zatvoren, Galaxy Z Flip je prelepo dizajniran iz svakog ugla. Sa minimalnim okvirom i bez izreza za kameru, ekran pruža celih 6,7 inča zadivljujućeg vizuelnog doživljaja.

 

Zatim, tu je Galaxy Z Fold2, prvi preklopivi telefon u svetu. Dve bogate i prepoznatljive boje zaštitni su znak ovih mobilnih uređaja – mistično crna i mistično bronzana. Izaberi crnu i bićeš uvek u trendu. Ili bronzanu i svi će te primetiti. Kada je sklopljen, Galaxy Z Fold2 je uređaj vrhunske tehnologije sa ekranom od 6,2 inča. Na prostranom ekranu ima više mesta za zabavu – savršen je za slanje poruka, razgovaranje i igranje. Vrhunski dizajnirani zglobni prelaz Galaxy Z Fold2 telefona omogućava besprekorno i glatko otvaranje. Skriveni zglobni prelaz je zaista najnapredniji mehanizam sklapanja u tehnologiji sklopivih telefona. Flex režim omogućava ti da svoj Galaxy Z Fold2 telefon rasklopiš i držiš pod uglom koji ti odgovara – ili da ga uopšte ne držiš. Samo ga postavi u Flex režim na glavnom ekranu i preko aplikacije Google Duo vodi video-razgovor sa slobodnim rukama. Ili pređi na spoljašnji ekran i prati svoju omiljenu seriju.

 

Za koji god model da se odlučiš, nećeš pogrešiti. Ovo su najnoviji Samsung telefoni u koje su upakovane poslednje Samsung inovacije i vrhunske performanse. Napravi dobru odluku i uživaj i u poklonu koji će činiti savršenu dopunu – Galaxy Watch od 46 mm u srebrnoj boji. Ovaj sat donosi funkcije pametnog sata i prirodnost analognog sata u jednom. Zahvaljujući dugom trajanju baterije, uz samo jedno punjenje, Galaxy Watch može da upravlja pozivima, muzikom i ostalim koristeći izdržljivu bateriju. Kao tvoj lični trener, Galaxy Watch omogućava ti da se usredsrediš na više vežbanja, uz manje planiranja. Sat može da meri tvoj puls i prati šest aktivnosti dok vežbaš. Izaberi više stavki radi merenja do 39 vrsta aktivnosti i drugih stavki dok prelaziš sa jedne na drugu.

 

Promocija traje od 22.10. do 22.11.2020. ili do isteka zaliha.  Za ostvarivanje prava na poklon potrebno je da, nakon preuzimanja kupljenog Samsung Galaxy modela iz ove promotivne akcije, krajnji korisnik tog uređaja na istom uređaju izvrši registraciju u Samsung Members aplikaciji. Registraciju u Samsung Members aplikaciji potrebno je izvršiti najkasnije do 30.11.2020. Isporuka sata Galaxy Watch od 46mm biće izvršena u periodu od 10.11.2020. do 20.12.2020. godine. Iskoristite i ostale pogodnosti za korisnike Samsung programa lojalnosti u sklopu Samsung Members aplikacije.

 

Iskoristite i ostale pogodnosti za korisnike Samsung programa lojalnosti u sklopu Samsung Members aplikacije. Više detalja o Samsung programu lojalnosti pronađite ovde.

 

Uslove promocije možeš pronaći ovde.

Galaxy S20 serija

Omogućava ti da radiš sve što voliš

Upoznaj Galaxy S20 FE, S20, S20+ i S20 Ultra. Snimanje 8K video zapisa promeniće ne samo način na koji praviš snimke već i fotografije. Dodaj na to Samsung Knox za sigurnost, inteligentnu bateriju, moćan procesor i ogroman prostor za skladištenje podataka i Galaxy S20 serija će te uvesti u potpuno novi svet mobilnosti.

Galaxy Note20 serija

Zauvek menja način na koji radiš i zabavljaš se

Ovo nije pametan telefon na kakav smo navikli. To je računar koji staje u tvoj džep. To je natprosečan gejming doživljaj na mobilnom uređaju. To je profesionalna 8K kamera i paket za uređivanje. To je moćan telefon koji zauvek menja način na koji radiš i zabavljaš se.

Galaxy Z Flip

Telefon koji oblikuje budućnost

Galaxy Z Flip je telefon izvanrednog dizajna koji se sklapa u iznenađujuće male dimenzije tako da lako staje u džep ili torbu. Odlikuje se jedinstvenom i neodoljivom spoljašnjošću koja menja boje prema tvom izboru.

Galaxy Z Fold2

Telefon kad je sklopljen, tablet kad je otvoren.

Upoznaj telefon koji menja oblik budućnosti. Telefon koji u tvoje ruke stavlja moćne revolucionarne performanse pametnog telefona, sklopivo staklo i bateriju koja traje ceo dan, prvi takve vrste na svetu.

Galaxy Watch 46 mm

Neka povezanost traje duže

Prilagodi Galaxy Watch svom životnom stilu uz autentičnost koja se ogleda u raznovrsnim površinama sata i efektima dubine i osvetljenja. Okrugla površina, senke ispod kazaljki i otkucavanje daju osećaj pravog mehaničkog sata.

Poseti naše ovlašćene partnere:

MTS MTS
Telenor Telenor
VIP VIP
Tehnomanija Tehnomanija
Win Win Win Win
Gigatron Gigatron
Tehnomedia Tehnomedia
Positive Line Positive Line
ComTrade ComTrade
BC Group BC Group
Dr Techno Dr Techno