LSP9T The Premiere Smart 4K UHD Projektor sa ultrakratkim dometom i trostrukim laserom

LSP9T The Premiere Smart 4K UHD Projektor sa ultrakratkim dometom i trostrukim laserom

SP-LSP9TFAXXH

 • Using laser technology, The Premiere is showing two screens for comparing hdr 10 plus and to emphasize 4K image quality.
  Tehnologija trostrukog lasera
 • The band concert is shown on Samsung tv projector The Premiere with 4.2 channel 40 watt speakers providing premium sound.
  Premijum zvuk
 • UST projector The Premiere shows 100, 120, 130 inch screen, respectively, when it 113mm, 196mm, 238mm away from the wall.
  Ultrakratko bacanje
 • During use The Premiere, a man is considering what to see among the various contents like Samsung Smart TV recommended.
  Pametan TV doživljaj

* Slike su simulirane i imaju samo ilustrativnu svrhu. Specifikacije grafičkog korisničkog interfejsa (GUI) koje ne utiču na performanse proizvoda mogu biti izmenjene bez prethodne najave. * Stvarni izgled proizvoda može se razlikovati od prikazanog. Pogledajte našu galeriju proizvoda. * Laserski projektor može se koristiti za projekciju sadržaja na ravnom belom ili svetlom jednobojnom zidu bez postavljanja dodatnog ekrana. Za još optimizovanije iskustvo preporučuje se korišćenje ekrana namenjenih projektorima sa ultrakratkim bacanjem.

.

Ultrasvetla visoka rezolucija koju prati vrhunska tehnologija trostrukog lasera

.

Tehnologija trostrukog lasera

Premiere koristi trostruki laserski izvor svetlosti, što doprinosi tome da doživljaj gledanja u kući bude podjednako dramatičan kao onaj u bioskopu. Dobijene boje su precizne, a kontrast na maksimalnih 130 inča projektovane površine neverovatan. Premiere, koji nudi realistične i živopisne boje, prvi je sertifikovan HDR10+ projektor na svetu.

* Podaci su dobijeni na osnovu Samsung internog ispitivanja.* Standardi Međunarodne telekomunikacione organizacije, BT.2020, obuhvataju razne aspekte video-emitovanja koji se odnose na Ultra HD projektore, televizore i opremu za emitovanje.

Upravo kreće! Veće i bolje

Veliki ekran u 4K rezoluciji

Spremi se za potpuno novo iskustvo u kućnom bioskopu. Bez obzira gde sediš, široki ekran od 130 inča uvlači te u sebe kao nijedan drugi, dok kristalna 4K rezolucija pred tvoje oči stavlja neverovatno oštru sliku i optimizovan prikaz boja kakav i zaslužuješ. Da vidiš svaku suptilnost na sceni.

Upravo kreće! Veće i bolje Upravo kreće! Veće i bolje

Detalji čak i u svetloj sobi

2800 ANSI Lumen

Sa 2800 lumena osvetljenosti, imaćeš svu svetlost koja ti je potrebna za uživanje u bilo kakvom sadržaju. Da vidiš detalje čak i ako gledaš po danu i bez spuštenih roletni.

Dan Dan
* Podaci su dobijeni na osnovu Samsung internog ispitivanja.
Noć Noć
* Podaci su dobijeni na osnovu Samsung internog ispitivanja.

Pravi bioskopski kvalitet

FILMMAKER MODE™

FILMMAKER MODE™ je prvi takav režim kod projektora. On ti daje priliku da film vidiš baš onako kako ga je režiser i zamislio.

* FILMMAKER MODE™ logo je zaštitni znak kompanije UHD Alliance, Inc.

Da potpuno uroniš u zvuk koji ispunjava sav prostor

.

Moćan zvuk

Sa snagom od 40 vati ugrađenom u 4.2ch sistem imaćeš neverovatan bioskopski kvalitet zvuka, tačno onakav kakav i treba da prati nestvarno imerzivni vizuelni doživljaj slike Premiere projektora.

Acoustic Beam

Popravlja kvalitet zvuka. Acoustic Beam tehnologija Premiere projektora kroz više od 22 otvora distribuira dubok i bogat zvuk koji ispunjava čitav prostor, forsirajući levu i desnu stranu kako bi doživljaj gledanja bio neuporediv.

Savršeno se stapa sa tvojim prostorom

Svojom kompaktnom veličinom Premiere projektor štedi tvoj prostor. Obeležava ga vrhunska izrada kojom je postignuta jednostavnost i zaobljenost kako bi se željeni stil prostora istakao.

Sloboda u organizaciji prostora

Ultrakratko bacanje

Postavljanje projektora je sada potpuno lagano. Premiere projektor se može postaviti sasvim blizu zida, a i dalje će projektovati ogromnu sliku. Zahvaljujući posebnim ugrađenim senzorima u svojoj blizini može prepoznati decu i automatski smanjiti osvetljenost kako bi zaštitio njihove oči. Ultrakratko bacanje, ultraneverovatan doživljaj.

* Prikazano slovo „A” na desnoj slici odnosi se na veličinu slike koju projektuje Premiere, mereno dijagonalno, od ugla do ugla.

.

Elegantno minimalistički

Kompaktan i zaobljen dizajn

Sve moćne karakteristike koje su ti potrebne u kompaktnom, elegantno zaobljenom dizajnu koji izgleda divno iz svakog ugla. Zbog svoje tekstilne završne obloge vrhunskog kvaliteta, savršeno se uklapa u tvoj enterijer i daje mu elegantnu minimalističku notu.

Uživaj u gledanju sadržaja bez postavljenog ekrana

Ekrani namenjeni projekciji mogu ti pružiti živopisniji kvalitet slike, ali ti sada zaista više nisu potrebni. Samo ga postavi i uživaj u slici na običnom belom zidu. Savršen je za one koji žele jednostavnost u svom prostoru.

Više načina da uživaš uz Premiere

Pametan TV doživljaj

Imaćeš i odličnu Smart uslugu po kojoj su Samsung televizori i poznati, sa odličnim korisničkim interfejsom i iskustvom. A za razliku od konvencionalnih projektora sa lampom, ovaj je spreman za projekciju odmah.

* Smart usluge i GUI (Grafički korisnički interfejs) mogu se razlikovati po modelima, regionima, jezicima, mobilnim uređajima ili TV proizvodu. * Za podešavanja televizora potrebno je imati Samsung nalog. * Stvarno iskustvo korisnika može varirati.* Moguće je da neke karakteristike i funkcije povezanih uređaja ne budu podržane ili da njihova upotreba bude ograničena.

Spreman za striming

OTT usluga

Premiere je već spreman i striming može da počne. Strimuj sve ono što najviše voliš, YouTube, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ i sve ostalo.

Spreman za striming Spreman za striming

* Raspoloživost usluga u okviru Smart service usluge može varirati u zavisnosti od regiona.* Pretplata za OTT uslugu kupuje se odvojeno. * TV mora biti povezan na mrežu.

Od gledanja do doživljavanja

Preslikavanje mobilnog sadržaja

Pređi sa gledanja omiljene serije preko mobilnog uređaja na gledanje na svom Premiere projektoru.

* Podržava Android OS i iOS pametne telefone.

AirPlay 2

Sa instaliranom AirPlay 2 aplikacijom bez problema možeš puštati filmove, emisije, muziku ili fotografije direktno na Premier projektoru sa svog iPhone, iPad ili Mac uređaja.

* Funkcije AirPlay 2 aplikacije dostupne su na svim 2020 i novijim Samsung pametnim televizorima. * Za AirPlay 2 aplikaciju neophodan je iOS 12.3 ili noviji, ili macOS 10.14.5 ili noviji. * Gledaj Little Voice uz Apple TV+ pretplatu.

Samo dodirni da preslikaš

Tap View

Običan dodir je dovoljan da sadržaj telefona bude prenet na ekran. Samo dodirni Premiere projektor telefonom i on će automatski preslikati ono što gledaš ili slušaš.

* Samo kompatibilni uređaji. * Pogledati specifikacije proizvoda ili stranicu za podršku. * Ova usluga funkcioniše samo kada su uključeni Premiere projektor i mobilni uređaj. * Vodite računa da ne udarite ivice i ekran televizora. Ekrani televizora ili telefona se mogu ogrebati ili polomiti. * Preporučuje se korišćenje telefona u futroli, kao i da se spoljašnja ivica televizora samo blago dodirne.

Pobeđuj više, uz više kontrole

Game Enhancer

Kreni da igraš na vreme. Game Enhancer prilagođava postavke na način koji ti obezbeđuje pobedu.

* Dostupnost opcije može varirati u zavisnosti od konzole za igrice. * Dostupnost opcije može varirati u zavisnosti od veličine proizvoda.

Uživaj u više od 20 hiljada sati filmskih noći

Trajanje duže od 20 hiljada sati

Uz dugotrajniju tehnologiju laserskog izvora svetlosti, Premiere nudi više od 20 hiljada sati briljantne luminiscencije koja unosi živost u tvoj doživljaj gledanja. Stvorena je da traje i do 10 puta duže od obične UHP lampe, što znači da uz Premier možeš uživati u gledanju preko 10 hiljada filmova.

* Podaci su dobijeni na osnovu Samsung internog ispitivanja.* Navedena vrednost odnosi se na projekciju filmova čija je dužina dva sata. * UHP lampa: Lampa ultravisoke efikasnosti.

Specifikacije

 • Proizvod Projektor
 • Serija 9

Recenzije

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Korisnička podrška za proizvode Pogledajte dodatni sadržaj
Chat uživo Započni chat
Priručnik za korisnike i sadržaj za preuzimanje
 • e-Manual
  HRVATSKI
 • e-Manual
  ENGLESKI
 • e-Manual
  MAKEDONSKI
 • e-Manual
  SRPSKI
Pogledajte dodatni sadržaj

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месец за {{model.prices.months}} мес
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedi modele

Usporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00