Deregistrovanje iz usluga Deljenje profila i Jednostavno deljenje

Pratite korake u nastavku da biste se deregistrovali iz usluga Deljenje profila
i Jednostavno deljenje u okviru Poboljšanih funkcija ako ne želite više da ih koristite.

Dostupnost funkcija zavisi od vaše zemlje i dobavljača usluge.

Ako se deregistrujete, svi povezani podaci se brišu i ne mogu više da se vrate.
Ako odlučite da ponovo koristite usluge Deljenje profila i Jednostavno deljenje na telefonu, moraćete ponovo da potvrdite broj telefona.

Kako da se deregistrujete iz usluge Poboljšanih funkcija na telefonu
Korak 1

Unesite broj telefona uređaja koji želite da deregistrujete i poslaćemo vam kôd za potvrdu.

Korak 2

Unesite kôd za potvrdu koji smo vam poslali na telefon i prosledite ga.

Niste pronašli ono što ste tražili? Tu smo da bismo vam pomogli.

Onlajn

Live Chat

Razgovarajte s agentom uživo.

Pošaljite nam Email

Odgovorićemo Vam u roku od 24 sata na zahtev

Pozovite

+381 11 321 68 99Opšta podrška

Ponedeljak - Petak : 09h do 18h

* Za sve upite vezane za štampač posetite HP website .

Podrška licem-u-lice

Servis Lokacije

Saznajte više o tome kako možete da dobijete pomoć licem-u-lice.

Kontaktirajte Nas