En enhet som jag har sålt eller returnerat är fortfarande synlig på SmartThings Find

SmartThings Find vy.

Om en enhet som visas på SmartThings Find har sålts eller returnerats och inte längre kan användas, följ instruktionerna nedan för att radera enheten:

Ta bort en enhet som du inte längre äger

1 Öppna SmartThings och välj “SmartThings Find”.
2 Välj enheten som du vill ta bort och använd länken nedan för att navigera till sidan”Hitta min mobil”.
3 Välj “Mer” i skärmens övre högra hörn och ta bort enheten.
Vyför att välja enheten som ska raderas och klicka sedan på kartan. Vyför att välja enheten som ska raderas och klicka sedan på kartan.

Steg 1. Tryck på enheten du vill ta bort och klicka sedan på enheten på kartan

Vyför att använda länken längst ner för att gå till webbplatsen "Hitta min mobil". Vyför att använda länken längst ner för att gå till webbplatsen "Hitta min mobil".

Steg 2. Klicka på länken "Hitta min mobil" längst ned på skärmen

Klicka på "Mer" i det övre högra hörnet i SmartThings Find. Klicka på "Mer" i det övre högra hörnet i SmartThings Find.

Steg 3. Tryck på symbolen uppe till höger på skärmen

Tryck på "Ta bort" i SmartThings Find. Tryck på "Ta bort" i SmartThings Find.

Steg 4. Tryck på “Ta bort”