Hur du hittar en registrerad enhet eller uppdatera lokalisering i SmartThings Find

SmartThings Find kan inte hitta en registrerad enhet eller enhetens plats som visas skiljer sig från den aktuella lokationen.

Tre enheter avnänder SmartThings Find.

Om du är utomhus och det inte finns några hinder (väggareller andra byggnader , mycket människor osv.)runt den borttappade enheten, kan enhetens signal lokaliseras inom en radie på 100 meter med hjälp av funktionen “Sök i närheten”. Men om du är inomhus eller om det finns hinder kring enheten kommer detta at försvaga BLE signalen och detekteringsradie kan minskas till ungefär 10 meter. Registrerade enheter lokaliseras med närliggande Wi-Fi-signaler, inte GPS signaler. Således kan den visade platsen skilja sig från den faktiska platsen.

Andra fall nären enhet inte kan lokaliseras kan vara något av följande:

• Den borttappade enheten har flyttats och den aktuella platsen har ändrats.
  • Enheten finns i närheten men BLE signalen går förlorad bland andra singaler från kommunikationsenheter och Bluetooth-enheter i närheten.
  • “Sök I närheten” kan inte användas när din mobila enhet och enheten som är borttapad (bärbar enhet) är anslutna med Bluetooth (BLE).

Om din Galaxy enhet detekterar signal från en borttappad enhet men enheten rör sig i hög hastighet kan Galaxy-enheten visa en annan plats än enhetens faktiska plats.

Jag kan inte hitta ett par Buds som är anslutna till en annan enhet där SmartThings Find inte är installerat.

Galaxy Buds Live/Buds+/Buds pro/Buds2 som är anslutna till en enhet som har SmartThings Find installerad  kan hittas med funktionen “Hitta Offline” i SmartThings Find. Bärbara enheter som användes med en enhet som inte haft SmartThings Find installerad  kan inte hittas om de är borttappade. Om din bärbara enhet är has varit ansluten minst en gång till en enhet med SmartThings Find, kan funktionen ”Hitta Offline” användas för att lokalisera den om enheten är borttappad.

Jag kan inte se mina Buds eller SmartWatch som stöds även efter att jag installerat SmartThings Find.

Om du inte kan se dina bärbara enheter som stöds på SmartThings Find, kontrollera först om du har installerat senaste versionerna av Galaxy Wearable appen, samt Smartthings Appen och Find My Mobile appen i Galaxy Store. Om alla appar är uppdaterade, avregistrera och registrera om din wearable-enhet i Galaxy Wearable appen.

Efter att duregistrerar om enheten, se till att dina bärbara enheter syns i redigeringsmenyn i SmartThings Find.

Obs: Säkerställ att du använder senaste version av appen för din enhet.

Den faktiska platsen för en borttappad enhet kan ibland skilja sig från den plats som visas

När du lokaliserar en borttappad enhet med funktionen “Hitta offline”, lokaliseras enheten med hjälp av andra användares Galaxy enheter som finns i närheten.

Enhetens faktiska plats och den lplatsen  som visas kan skilja sig åt med så mycket som 100 meter (BLE signalens räckvidd). Observera att platsen som visas kan skilja sig från den faktiska platsen om enheten ärinomhus, även om enheten inte är borttappad eller offline.

Kan funktionen Hitta Offline tömma telefonens batteri?

Denna tjänst använder Bluetooth low energy (BLE) med försumbar batteriförbrukning. Din telefons normala batteriförbrukning kommer attvara i stort sett oförändrad.