Hur du återställer kopplingen mellan TV:n och SmartThings-appen

Om anslutningen mellan SmartThings och din Samsung TV är instabil bör du kontrollera grundinställningarna. Njut av en oavbruten underhållning medan du och familjen tittar på film eller ert favoritinnehåll.

Bilden av SmartThings-appen som ansluts till Smart TV

Kontrollera statusen för det trådlösa nätverket

Mottagningen av data kan vara långsam eller ett tillfälligt avbrott kan uppstå när appen laddas. Om routern och TV:n är långt ifrån varandra kan det hända att kommunikationen inte fungerar smidigt och att registreringen misslyckas

Inställningar har valts på mobiltelefonen Inställningar har valts på mobiltelefonen

Steg 1. Tryck Inställningar på din smartphone.

Anslutningar har valts i inställningsmenyn Anslutningar har valts i inställningsmenyn

Steg 2. Välj Anslutning.

Wi-Fi vald i menyn Anslutning Wi-Fi vald i menyn Anslutning

Steg 3. Tryck Wi-Fi.

Anslutning till en Wi-Fi-router visas Anslutning till en Wi-Fi-router visas

Steg 4. Välj router och ange din PIN-kod (om nödvändigt).

Obs: Om fler än 10 enheter är anslutna till routern kan registreringen misslyckas.

Kontrollera om det finns programuppdateringar

Se till att programvaran på din smartphone och på SmartThings-appen är uppdaterad. Om en uppdatering behövs kan du även uppdatera TV:ns inbyggda programvara.

Obs: SmartThings-appen är kompatibel med telefoner med Android 8.0 eller högre och iOS 12.0 eller högre.

Meny vald i SmartThings-appen Meny vald i SmartThings-appen

Steg 1. Tryck Meny (de tre horisontella linjerna).

Inställningar har valts i SmartThings-appen Inställningar har valts i SmartThings-appen

Steg 2. Tryck Inställningar för SmartThings.

Om SmartThings valt i SmartThings inställningsmeny Om SmartThings valt i SmartThings inställningsmeny

Steg 3. Gå till och tryck på Om SmartThings.

Menyn för programuppdatering visas Menyn för programuppdatering visas

Steg 4.Om en uppdatering är tillgänglig trycker du på Uppdatera.

Steg 1. Tryck på Hem-knappen på fjärrkontrollen och gå till Inställningar.

Inställningar vald på TV Hem-menyn

Steg 2. Välj Support > Programvaruuppdatering.

Programuppdatering vald i menyn för TV-inställningar

Steg 3. Välj Uppdatera Nu.

Uppdatera Nu vald i menyn Uppdatering av programvara

Obs:

• Om du har problem med din Samsung Smart TV bör du alltid kontrollera om det finns programuppdateringar tillgängliga, eftersom de kan innehålla en lösning på problemet.
  • Enhetens skärmbilder och menyer kan variera beroende på enhetsmodell och programvaruversion.