Jag får inga aviseringar från enheter som är registrerade iSmartThings-appen

En kvinna använder SmartThings appen och kontrollerar aviseringar.

Vänligen kontollera följande om du inte får aviseringar från enheten:

1 Kontrollera telefonens dataanslutning (Wi-Fi, LTE).
2 Kontrollera anslutningen mellan enheten du vill styra och din Wi-Fi AP.
3 Kontrollera aviseringsintällningarna:

1.     Tryck på “Mer” på SmartThings huvudskärm> Aviseringar> Mer> Aktivera aviseringari inställningar.

2.     Kontrollera aviseringsinställningarna för den eller de enheter du vill få aviseringar ifrån.

Obs: Aviseringar tillhandahålls inte för enheter som är anslutna via Bluetooth. .

Steg 1. Ikonen Meny markeras på SmartThings huvudskärm. Steg 1. Ikonen Meny markeras på SmartThings huvudskärm.

Steg 1. Tryck på ikonen Meny

Steg 2. Aviseringar väljs i SmartThings-appen. Steg 2. Aviseringar väljs i SmartThings-appen.

Steg 2. Tryck på aviseringar

Steg 3. Ikonen Fler alternativ väljs i SmartThing- appen. Steg 3. Ikonen Fler alternativ väljs i SmartThing- appen.

Steg 3. Tryck på symbol

Steg 4. Aviseringsinställingar väljs i SmartThings-appen. Steg 4. Aviseringsinställingar väljs i SmartThings-appen.

Steg 4. Tryck på Aviseringsinställnigar

Steg 5. Aktivera aviseringar i inställningar. Steg 5. Aktivera aviseringar i inställningar.

Steg 5. Kontrollera aviseringsinställningar