Vilka portar finns på Galaxy Book?

Koppla de enheter du älskar till din Galaxy Book via USB, HDMI eller Thunderbolt 3, öka lagringskapaciteten via MicroSD eller UFS och njut av musik eller koppla in en mikrofon via en 3.5mm ljudutgång.

Galaxy Book Ports

Port

Book S

Book Flex

Book Ion

HDMI

Nej

Nej

Ja

Thunderbolt 3

Nej

Ja - 2

Ja - 1

USB

2 x USB-C

1 x USB-C

2 x USB 3.0

Hörlurar / Mikrofon

Ja

Ja

Ja

SIM

Ja

Nej

Nej

MicroSD

Ja

Ja

Ja – upp till 2 TB

UFS

Nej

Ja

Ja – upp till 512 GB

Book S har två USB-C-portar, en på varje sida, som kan användas för att ladda den bärbara datorn. Det finns ett hörlursuttag på vänster sida, liksom en kombinerad korthållare för microSD och SIM-kort som glider ut från datorn.

Portar på Book S

Ref

Port

1

USB-C

2

3.5mm hörlursuttag

3

USB-C

4

SIM / MicroSD

Till höger på Book Flex hittar du två Thunderbolt 3-portar och öppningen till S Pen. På vänster sida finns laddningsporten, en USB-C-port, hörlursuttaget och microSD/UFS-läsaren.

Portar på Book Flex

Ref

Port

1

Strömknapp

2

Thunderbolt 3

3

Thunderbolt 3

4

Öppning till S Pen

5

Hörlurar / Mikrofon

6

USB-C

7

MicroSD / UFS

På Book Ions vänstra sida hittar du laddningsporten, HDMI, Thunderbolt 3 och hörlursuttaget. På höger sida finns två USB 3.0-portar, och för att du enkelt ska kunna öka din lagring hittar du UFS/MicroSD-kortplatsen som stöder upp till 2TB för ett SD-kort och 512GB för ett UFS-kort.

Portar på Book Ion

Ref

Port

MicroSD / UFS

USB 3.0

USB 3.0

Laddningsport

HDMI

Thunderbolt 3

Hörlurar / Mikrofon