Så här ställer du in genererande bakgrundsbilder på Galaxy-enheter

Genererande bakgrund är en interaktiv plattform för att utveckla personliga bakgrunder för start- och låsskärmar. Användaren kan själv välja och ställa in sina favoritbakgrunder och låsskärmar bland olika kategorier och uppmaningar som tillhandahålls av AI.

Ett exempel på en bakgrund som genererats med AI
Välja ikonen Bakgrund och stil Välja ikonen Bakgrund och stil

Steg 1. Tryck länge på ett tomt område på startskärmen > Tryck på ikonen Bakgrund och stil.

Startskärmen för Bakgrund och stil Startskärmen för Bakgrund och stil

Steg 2. Välj Ändra bakgrunder.

Skärm med bakgrundskategorier Skärm med bakgrundskategorier

Steg 3. Välj Genererande under avsnittet Kreativ.

Skärm med genererande bakgrundskategorier Skärm med genererande bakgrundskategorier

Steg 4. Välj en genererande bakgrundsmall eller kategori.

Alternativ för genererande bakgrund Alternativ för genererande bakgrund

Steg 5. Välj uppmaning (vit text) > Generera bakgrund.

Popup-fönster för att välja var du vill använda bilden Popup-fönster för att välja var du vill använda bilden

Steg 6. Välj en av de genererade bilderna > Välj var du vill använda bilden > Tryck på Nästa.

Skärm för att kontrollera utseendet på bakgrundsbilden Skärm för att kontrollera utseendet på bakgrundsbilden

Steg 7. Tryck på Klart.