Hur du kan förbättra vibrationen av din Galaxy S22-enhet

Galaxy S22-serien har lagt till nya funktioner så att högtalaren gör ett litet virtuellt ljud när enheten får ett inkommande samtal i vibrationsläget.

Ljud och vibrations-alternativsskärm.

För att aktivera vibrationsljudet vid inkommande samtal, vänligen följ stegen nedan:

Steg 1. Inställningsskärm. Välj alternativ ”Ljud och vibration”. Steg 1. Inställningsskärm. Välj alternativ ”Ljud och vibration”.

Steg 1. Tryck på Inställningar och välj ”Ljud och vibration”.

Steg 2. Välj alternativ ”Vibrationsintensitet”. Steg 2. Välj alternativ ”Vibrationsintensitet”.

Steg 2. Tryck på ”Vibrationsintensitet”.

Steg 3. Visa vibrationsinställningarna där du kan justera din mätning. Steg 3. Visa vibrationsinställningarna där du kan justera din mätning.

Steg 3. Justera staplarna som du vill.

Om du fortfarande inte känner tillräcklig vibration på din enhet efter att du har aktiverat vibrationsljudet för inkommande samtal kan du överväga det följande:​

• Om din enhet är ansluten till andra enheter som Klocka/Buds/Headset/BT-högtalare kommer inte vibrationsljudet att fungera.​
  • Vibrationsljud-läget fungerar på den vanliga ”Samsung Phone-appen” men ​på larm eller tredjepartsappar kommer det inte fungera.

Observera: Om problemet kvarstår på grund av hårdvaruproblem kan du hitta mer information i Samsung Support.

Många upplevda fel kan du avhjälpa själv. Prova gärna vårt felsökningsverktyg innan du bokar service, här finns praktiska råd och tips på hur du felsöker din produkt.