Hur man anpassar sin Galaxy Watch Active

Tack vare Galaxy Watch Actives diskreta och lättviktiga utformning kan du vara aktiv och kontrollera din hälsa, samtidigt som du är både snygg och bekväm. Klockan finns tillgänglig i fyra olika färger; silver, svart, grön och roséguld. Dessutom finns ett brett sortiment utbytbara armband som är anpassade för alla livsstilar och alla tillfällen. Vidare kan urtavlan på din Galaxy Watch Active anpassas så att den blir unik och personlig.

1 Koppla loss armbandet från Galaxy Watch Active för att byta ut det mot ett nytt genom att dra bandstiftet inåt.
Dra armbandets bandstift inåt
2 Dra bort armbandet från Galaxy Watch Actives bandhorn.
3 För in ena änden av bandstiftet i bandhornet på Galaxy Watch.
Sätt i ena änden av bandhornet i klockan
4 Dra bandstiftet inåt och koppla fast armbandet.
Dra bandstiftet inåt
1 Tryck på klockans urtavla och håll kvar.
2 Bläddra vänster för att välja önskad urtavla.
Bläddra vänster bland urtavlorna
3 Tryck på den urtavla du valt för att bekräfta, eller tryck på ”Anpassa” för att redigera den.

Observera: Alla urtavlor har olika redigeringsalternativ som färg, vred, bakgrund eller visare.

Tryck på Anpassa
4 Om du tryckt på ”Anpassa” kan du redigera urtavlan genom att dra uppåt för att ändra ett visst utseende, t.ex. Färg.
Redigera urtavla genom att dra uppåt
5 Dra sedan vänster för att redigera ytterligare ett av urtavlans utseenden, t.ex. Vred.
Dra vänster för att redigera ytterligare ett av urtavlans utseenden
6 När du har anpassat urtavlans utseende, tryck på ”Ok”.

Du kan också ladda ner nya urtavlor eller ställa in dina bilder som urtavla.

1 Tryck på klockans urtavla och håll kvar.
2 Bläddra vänster bland urtavlorna tills du kommer till den sista, “Galaxy Store”.
3 Tryck på urtavlan för att välja antingen ”Främsta urtavlorna” eller ”Urtavlor”.
Välj Främsta urtavlorna
4 Bläddra bland de tillgängliga urtavlorna och tryck på den du vill använda.
5 Välj ”Installera” och tryck därefter på bocken för att bekräfta.
1 Tryck på klockans urtavla och håll kvar.
2 Bläddra vänster bland urtavlorna tills du kommer till ”Mitt foto+”.
3 Tryck på ”Anpassa” och tryck på skärmen för att ändra bakgrundsbild.
Tryck på skärmen för att byta bakgrundsbild
4 Tryck på ”Lägg till foto” och välj ett foto ur ditt galleri.
Tryck på Lägg till foto
5 Tryck ”Ok” för att välja bild och därefter ”Ok” igen.

Observera: Tryck på minustecknet för att radera bilden och välja en ny.

6 Redigera urtavlan genom att dra till vänster för att ändra de olika utseendena och tryck ”Ok” när du är klar.
Tryck på Ok