Hur man använder aktivitetsfältet Galaxy Z Fold4

Aktivitetsfältet är ett användbart verktyg som du kan hitta på vilken Galaxy Z Fold4 som helst, så att du kan hantera dina favoritappar, arbeta och växla mellan dem och mer. Ta reda på mer om hur du använder, aktiverar och får ut det mesta av aktivitetsfältet nedan.

Vy över aktivitetsfältet Galaxy Z Fold4.

Hur man aktiverar aktivitetsfältet

För att aktivera aktivitetsfältet, följ dessa steg:

Vy över skärmen “Inställningar” och “Skärm” med alternativen “Skärm” och “Aktivitetsfältet”-växlingsknappen markerade.  Vy över skärmen “Inställningar” och “Skärm” med alternativen “Skärm” och “Aktivitetsfältet”-växlingsknappen markerade.

Steg 1. Gå till enhetsinställningar, tryck på “Skärm” och slå på växlingsknappen “Aktivitetsfältet”.

Vy över skärmen “Aktivitetsfältet” med växlingsknappen “Visa de senaste apparna” markerad.  Vy över skärmen “Aktivitetsfältet” med växlingsknappen “Visa de senaste apparna” markerad.

Steg 2. Efter att ha tryckt på “Aktivitetsfältet”, slå på växlingsknappen “Visa de senaste apparna” om du vill att dina senaste appar ska visas i aktivitetsfältet.

När du ställer in navigeringsfältet på "Svepgester" finns även en meny som heter "Visa och dölj med tryck och håll ned". Om du aktiverar den här funktionen kan du trycka och hålla ned det nedre aktivitetsfältet för att visa eller dölja.