Möt den smidigaste 120Hz-skärmen på din Galaxy Note20 Ultra

AMOLED-skärmen har erbjudit sina användare en ökad njutning när de läser artiklar, tittar på filmer och spelar spel. Ändå är vi stolta över att introducera Galaxy Note20 Ultras innovativa skärm med intelligent smidighet och avancerad synlighet. Kolla in den grundläggande genomgången av de anmärkningsvärda funktionerna i Galaxy Note20 Ultra enligt följande.

Njut av den intelligenta smidigheten

Med Galaxy Note20 Ultras Dynamic AMOLED 2X-skärm kan du konsumera innehållet i bästa kvalitet genom att innovativt ändra uppdateringsfrekvensen beroende på situation. Du kan uppleva dynamisk justering av uppdateringsfrekvensen baserat på det innehåll du konsumerar. Uppdateringsfrekvensen är antalet gånger skärmen uppdateras varje sekund, så ju högre uppdateringsfrekvensen är, desto snabbare svarar skärmen. Galaxy Note10 stöder bara en fast hastighet på 60Hz uppdateringsfrekvens men Galaxy Note20 Ultra stöder maximalt en 120Hz uppdateringsfrekvens för att maximera prestanda och smidighet på skärmen. Den förbättrade skärmuppdateringsfrekvensen möjliggör tydligare och mjukare videokvalitet när du spelar spel med snabb action och tittar på videor. Jämförelsen mellan 60Hz och 120Hz är följande.

visa Hz-jämförelse

Skärmen kommer att uppdateras fler gånger när du tittar på superhögkvalitativa animationer och kommer att uppdateras färre gånger när du läser artiklar som inte kräver hög uppdateringsfrekvens.

Hur du justerar uppdateringsfrekvensen

Du kan välja mellan en adaptiv uppdateringsfrekvens som når 120Hz och en standard uppdateringsfrekvens på 60Hz. Om du väljer standarduppdateringsfrekvensen kan du få längre batteritid. Så det rekommenderas att du använder en standarduppdateringsfrekvens i normala situationer för att spara batteri.

Steg 1. I menyn Inställningar, tryck på Skärm och välj då Rörelseutjämning.
Steg 2. Välj önskat alternativ.

Rörelseutjämning

Obs:

• Det går inte att ställa in rörelseutjämning på 120Hz Hög uppdateringsfrekvens under WQHD+ skärmupplösning eller energisparläge.
  • Skärmdump från enheter och meny kan variera beroende på enhetsmodell och programvaruversion.

Varning: 120Hz-skärmen är endast tillgänglig på Galaxy Note20 Ultra 5G och Note20 Ultra.