Njut av upplevelsen att använda s-pen med Galaxy S21 Ultra

En av de mest avancerade komponenterna i Galaxy-serien, S Pen, är exklusivt tillgänglig med Galaxy S21 Ultra, för att ge en mer exakt skrivupplevelser, som om det vore en riktig penna i varje rörelse.

Första S Pen för S-serien

Få en realistisk skrivupplevelse med en frekvens på 120 Hz med Galaxy S21 Ultra. Denna avancerade funktion möjliggör exakt redigering av högupplösta videoklipp och bilder med S Pen.

En handritad teckning på Galaxy S21 Ultra-skärmen gjord med S Pen

Notera:

• Du får inte böja pennan eller ta i för hårt när du använder S Pen. S Pen kan skadas, och spetsen kan förstöras.
  • Tryck inte för hårt på skärmen med S Pen. Pennans spets kan gå sönder.
  • Om det finns en magnet i närheten av enheten kanske vissa S Pen-åtgärder inte fungerar, till exempel att trycka på pekskärmen.
  • Om S Pen inte fungerar korrekt ska du kontakta Samsung Support för att få hjälp.

Luftkommando

Du kan skriva anteckningar, översätta text, förhandsgranska länkar med mera med S Pen på Galaxy S21 Ultra. Luftkommando är en meny med S Pen-funktioner och snabb åtkomst till appar som används ofta.

För att öppna panelen för Luftkommando håller du S Pen över skärmen och trycker på S Pen-knappen. Alternativt kan du hålla S Pen över skärmen och trycka på ikonen för Luftkommando med S Pen.

Om ikonen för Luftkommando inte visas efter att du hållit S Pen över skärmen ska du öppna appen Inställningar och trycka på Avancerade funktioner > S Pen, och sedan trycka på Visa flytande ikon för att aktivera den.

Dra uppåt eller nedåt på panelen för Luftkommando och välj en funktion eller app.

Tillgängliga kommandon med S Pen

S Pen-kommandon på Galaxy S21 Ultra-skärmen S Pen-kommandon på Galaxy S21 Ultra-skärmen

● S Pen-inställningar

Skapa anteckning: Skapa anteckningar enkelt i ett popup-fönster. Du kan även använda den här funktionen genom att trycka två gånger på skärmen samtidigt som du håller S Pen-knappen intryckt.
Visa alla anteckningar: Visa alla anteckningar i appen Samsung Notes.
Smart val: Använd S Pen för att välja ett område och utföra åtgärder, till exempel dela eller spara.
Skriv på skärmen: Ta skärmbilder för att skriva eller rita på den eller klipp ut ett område av skärmbilden. Du kan även ta en skärmbild av aktuellt innehåll och dolt innehåll på en längre sida, till exempel en webbplats.
Meddelanden i realtid: I stället för textmeddelande kan du skapa och skicka ett unikt meddelande genom att spela in vad du gör medan du skriver eller ritar ett meddelanden i realtid och sparar det som en animerad fil.
AR-klotter: Spela in roliga videoklipp med virtuell handskrift eller teckningar på ansikten eller andra ställen.
Översätt: Håll S Pen över ett ord för att översätta det.

Ytterligare S Pen-kommandon på Galaxy S21 Ultra-skärmen Ytterligare S Pen-kommandon på Galaxy S21 Ultra-skärmen

● Fler S Pen-inställningar

Bixby Vision: Använd Bixby Vision-funktionerna för att ska efter liknande bilder, upptäcka och översätta text med mera.
Zooma: Håll S Pen över en del av skärmen för att förstora den.
Ögonblick: Förminska en app till en miniatyrbild och håll S Pen över miniatyrbilden för att öppna appen i helskärmsläge.
Skriv i kalendern: Öppna Kalender-appen och skriv eller rita på skärmen.
PENUP: Lägg upp dina konstverk, se andras konstverk och få användbara tips gällande ritning.
Färgläggning: Ge färg till bilder från PENUP med hjälp av S Pen.
Lägg till genvägar: Lägg till genvägar till appar som används ofta på panelen Luftkommando.

S Pen säljes separat

S Pen har mycket kort latens och säljs separat från Galaxy S21 Ultra. S Pen ingår inte i lådan, så en gammal eller nyköpt S Pen kan användas. Beroende på vad du föredrar kan du köpa tillbehör som ett silikonskydd med S Pen eller genomskinligt skydd med S Pen.

Samsung S Pen, silikonskydd med S Pen och genomskinligt skydd med S Pen

① Endast S Pen

② Silikonskydd med S Pen

③ Genomskinligt skydd med S Pen

Notera:

• Galaxy S20 Ultra är kompatibel med S Pen i Galaxy Note- och Tab-serierna.
  • Enhetens skärmbilder och meny kan variera beroende på enhetsmodell och programvaruversion.