Vad är funktionen för Enhetsvård hos Galaxy smartphones?

Med funktionen Enhetsvård kan du optimera prestandan för din smartphone och kontrollera statusen för flera områden som batteri, lagring och mycket mer. Med ett enda tryck kommer du att kunna veta hur din smartphone presterar och om du använder den på rätt sätt.

Vy av ikonen för Enhetsvård och några Galaxy phones.

Så här kommer du åt Enhetsvård

Vy av inställningsskärmen med alternativet ”Batteri- och enhetsvård” markerat.
1 Gå till enhetsinställningar och tryck på ”Batteri- och enhetsvård”
Vy över huvudskärmen för funktionen "Enhetsvård" med alternativ markerade.
2 Nu kan du kontrollera flera aspekter av din smartphone som:
  • Batteri: En beräknad drifttid för din smartphone tills batteriet är urladdat. Du kan också kontrollera flera funktioner som "Strömsparande", "Bakgrundsanvändningsgränser", "Trådlös strömdelning" eller "Läges batteriinställningar".
Vy över funktionen "Batteri" i Enhetsvård.
  • Lagring: Det utrymme som används och tillgängligt utrymme i din smartphone.
Vy över funktionen "Lagring" i Enhetsvård.
  • Minne: Hur mycket minne som finns kvar i din smartphone. Du kan använda "Rensa nu" för att stoppa bakgrundsappar. Du kan också kontrollera dina "Uteslutna appar".
Vy över "Minne"-skärmen för Enhetsvård.
  • Enhetsskydd: Aktivera den här funktionen för att skanna din smartphone och söka efter virus och spionprogram. Du kan också hitta fler alternativ för att skanna dina enheter.
Vy över "Enhetsskydd"-skärmen för Enhetsvård.

Ytterligare vård

Du kan också använda Enhetsvård för att kontrollera de senaste programuppdateringarna för din smartphone.