Vad bör jag göra när min Galaxy Buds Pros brusreduceringsfunktion inte fungerar som den ska

Titta i instruktionerna nedan, om Galaxy Buds Pros aktiva brusreduceringsfunktion inte fungerar som den ska eller om högt ljud inte går att få bort vid aktiv brusreduceringsfunktion.

Innan du prövar rekommendationerna nedan ska du kontrollera att din enhets programvara och de relaterade apparna är uppdaterade till den senaste versionen. Kontrollera följande steg för hur du uppdaterar din mobila enhets programvara.

Steg 1. Gå till Inställningar > Programvaruuppdatering.

Steg 2. Tryck på Hämta och installera.

Steg 3. Följ instruktionerna på skärmen.

Var uppmärksam på följande när aktiv brusreducering inte fungerar

Ljudet kan läcka ut och prestandan försämras under följande förhållanden.

Situation 1. Om du inte bär hörlurarna på rätt sätt eller om de inte passar tätt i dina öron.

Situation 2. Om storleken på örontoppen du använder är mindre än ditt öra.

Situation 3. Om örontoppen inte är ordentligt installerad i spåret på hörlurarna.

Kontroll för användning av aktiv brusreducering på rätt sätt

Metod 1. För en normal funktion är det mycket viktigt att Galaxy Buds Pro passar tätt i öronen. Om du inte placerar hörlurarna korrekt kan det hända att de inte fungerar. Försök att ta på dig hörlurarna igen så att de passar tätt utan mellanrum mellan öronhålan och örontoppen.

Bär hörlurarna tätt

Metod 2. Se till att örontopparna och spåren på hörlurarna är helt installerade. Regeln på hörlurens undersidan ska vara inriktad med spåret på örontoppen och täck regeln med örontoppen.

Installera örontopp

Metod 3. Om åtgärderna ovan inte löser problemet kan du försöka byta örontopp till en större storlek och ta på dem.

Byta örontopp

Mer information om brusreduceringsfunktionen för Galaxy Buds Pro finns på ”Upplev dina Galaxy Buds Pro med bruskontrollläge” via Samsung Support.

Obs!

• Galaxy Wearable-appen är kompatibel med Android-enheter som använder Android 7.0 eller högre och har minst 1,5 GB RAM-minne, men Galaxy Buds Pro är inte kompatibla med iOS Buds-appen och kan endast anslutas via Bluetooth.
  • I händelse av att andra Android-enheter än de från Samsung används kan det hända att vissa funktioner inte är tillgängliga, till skillnad från Samsung-enheter.

Om din Samsung-mobil, -surfplatta eller -tillbehör uppvisar ett ovanligt beteende, kan du ställa dina frågor till oss i Samsung Members-appen.

Detta gör att vi kan titta närmare på vad det är som pågår. Alla data är anonymiserade och lagras endast under den tid utredningen pågår. Läs mer om hur du skickar en felrapport i ”Hur du använder Samsung Members-appen”.