Vad du ska göra om din Galaxy S23-enhet överhettas

Galaxy S23-serien har en förbättrad nivå av värmeavledning. Detta inkluderar en bredare ångkammare än tidigare modeller, så att värmen kan avledas mer effektivt.

Vy av S22 och S23:s ångkammare.

Observera: Enheten kan kännas varm beroende på i vilken miljö den används, detta är normalt och påverkar inte enhetens livslängd eller prestanda.

Vad du ska göra om du känner värme från din Galaxy-enhet när du använder den

Om du märker att din enhet blir varm, använd funktionen Optimera nu i Batteri- och enhetsvård. Lägg också till widgeten Optimera nu på din startskärm för snabb och enkel åtkomst.

Vy över inställningsikonen markerad. Vy över inställningsikonen markerad.

Steg 1. Öppna inställningar i menyn.

Vy över batteri- och enhetsvårdsalternativet markerat. Vy över batteri- och enhetsvårdsalternativet markerat.

Steg 2. Tryck på "Batteri och enhetsvård".

Vy över batteri och enhet och dess Optimera nu-funktion. Vy över batteri och enhet och dess Optimera nu-funktion.

Steg 3. Tryck på "Optimera nu".

Vy över Optimera-funktionen är klar. Vy över Optimera-funktionen är klar.

Steg 4. När detta är klart tryck på "Klar".

Vy över ikonen för fler alternativ i Enhetsvård. Vy över ikonen för fler alternativ i Enhetsvård.

Steg 5. Tryck på ikonen för fler alternativ.

Vy över menyn för fler alternativ i Enhetsvård med Lägg till på appskärmen markerad. Vy över menyn för fler alternativ i Enhetsvård med Lägg till på appskärmen markerad.

Steg 6. Tryck på "Lägg till på appskärmen".

Vy över Enhetsvård på appskärmen. Vy över Enhetsvård på appskärmen.

Steg 7. Från appskärmen, tryck länge på "Enhetsvård".

Vy över alternativ för visning av widgeten Enhetsvård. Vy över alternativ för visning av widgeten Enhetsvård.

Steg 8. Tryck på Widgets för att öppna alternativet för widgetvisning.

Vy över inställningar för visning av widgeten Enhet. Vy över inställningar för visning av widgeten Enhet.

Steg 9. Tryck på ikonen för att lägga till den på startskärmen.

Vy över widgeten Enhetsvård på startskärmen. Vy över widgeten Enhetsvård på startskärmen.

Widgeten Enhetsvård visas på din startskärm.

Expertsupport – certifierad av Samsung

Expertsupport – certifierad av Samsung