Vad du ska göra om dina USB typ c-hörlurar inte fungerar som de ska med Galaxy S23

Intermittent ljud, låsning eller ljudfördröjning kan uppstå när du använder vissa äldre Samsung USB typ C-hörlurar med Galaxy S23-enheter. Om detta inträffar kan det enkelt lösas genom att uppdatera hörlurarnas firmware.

Bild av trådbundna hörlurar.

Så här uppdaterar du USB typ c-hörlurar firmware med Galaxy

Vy över huvudskärmen med hörlursikonen. Vy över huvudskärmen med hörlursikonen.

Steg 1. Kontrollera att huvudskärmen har en hörlursikon.

Vy över svep nedåt för att visa aviseringar. Vy över svep nedåt för att visa aviseringar.

Steg 2. Svep nedåt på huvudskärmen för att visa enhetens aviseringar.

Vy över aviseringar. Vy över aviseringar.

Steg 3. Tryck på Kontrollerar version för fast programvara.

Vy över alternativ för uppdatering av firmware markerat. Vy över alternativ för uppdatering av firmware markerat.

Steg 4. Tryck på ”Update”.

Vy över pågående uppdatering av firmware. Vy över pågående uppdatering av firmware.

Steg 5. Enhetens firmware uppdateras.

Vy över firmwareuppdatering klar. Vy över firmwareuppdatering klar.

Steg 6. Aviseringen ändras till ”Uppdaterad” när den är klar.

Expertsupport – certifierad av Samsung

Expertsupport – certifierad av Samsung