Varför kameran Galaxy S23 inte känner igen en QR-kod

När du skannar en QR-kod med Galaxy S23-kameran kommer den inte att visa anslutningspopupen igen om du stänger popup-länken utan att först ansluta till QR-destinationen.

Bild på enheter med QR-koder.

Användarens preferens att ta en bild eller video av själva QR-kodbilden känns igen. Detta är normalt och till för att inte störa inspelningen med en anslutningspopup-skärm.

Om du återgår till QR-koden och vill se popup-länken, tryck på QR-koddelen som visas på kameraskärmen (förhandsgranskning) för att ansluta.

Vad ska man göra om Galaxy QR-koden inte känns igen

• Tryck på QR-koden på skärmen för att visa QR-kodlänken.
Bild på hur QR-kod känns igen.

Expertsupport – certifierad av Samsung

Expertsupport – certifierad av Samsung