Så använder du Camera Assistant på din Galaxy S23 Ultra

Överblick av Camera Assistant-appen i Galaxy Store

Aktivera, inaktivera och ändra inställningarna för kameran på S23 Ultra med appen Camera Assistant. Anpassa kameraupplevelsen efter dina önskemål. Lär dig mer i videon nedan.

Observera: Du måste ladda ner och installera appen Camera Assistant från Galaxy Store. Du kan sedan starta den via kameraappen på din enhet.

Så här använder du Camera Assistant på din Galaxy S23 Ultra Så här använder du Camera Assistant på din Galaxy S23 Ultra

Galaxy S23 Ultra

Så här använder du Camera Assistant på din Galaxy S23 Ultra

Gå till:

1 Kameraappen
2 Kamerainställningar
3 Camera Assistant

Anpassa inställningarna efter dina önskemål

Auto HDR

Fånga fler detaljer i de mörka och ljusa delarna av dina bilder och videor

Bilddimning

Jämna ut skarpa kanter och texturer på bilder i Fotoläge

Av

Hög

Automatisk objektivväxling

Låt kameran välja det bästa objektivet baserat på zoomfaktorn, ljusnivån och avståndet till motivet.

Snabbtryck på slutaren

Ta bilder så fort du nuddar vid slutarknappen i stället för när du lyfter på det.

Bildtagningshastighet

Prioritera kvalitet eller hastighet när du tar bilder i hög eller vanlig upplösning

Videoinspelning i Fotoläge

Håll ned slutarknappen om du vill spela in videor i fotoläge

Alternativ för flerfototimer

Låter dig ställa in fotograferingsintervall och antalet foton som ska tas

Kameratidsgräns

Skärmen för förhandsgranskning i kameraappen kan vara på i 1, 2, 5 eller 10 minuter.

Tona ner skärmen vid inspelning

Skärmen kan tonas ner efter 1, 2, 5 eller 10 minuter utan inmatning

Efter 1 minut utan inmatning

Rensa för granskning på HDMI-skärm

Visa kameraförhandsgranskningen utan inställningar eller knappar för HDMI-anslutna skärmar

SAMSUNG

Expertsupport – certifierad av Samsung

Expertsupport – certifierad av Samsung