Det finns ett mellanrum mellan skärmen och enhetens ram

För att enheten ska fungera optimalt krävs ett litet mellanrum runt skärmen. Det kan förekomma mycket små skiftningar under användningen på grund av detta mellanrum. Detta utgör dock inte ett problem med prestandan. Observera att mellanrummet runt skärmen kan öka med tiden och användningen.

Kontroll 1. Kan vatten tränga in genom mellanrummet runt skärmen?

I allmänhet krävs ett litet mellanrum mellan skärmen och enhetens ram. Därför är ett mellanrum runt skärmen strukturellt placerat för optimal användning av enheten. Alla mellanrum runt skärmen placeras enligt strikta interna standarder och påverkar inte enhetens prestanda eller funktionalitet. Dessutom är de Galaxy-serier som är vatten- och dammbeständiga konstruerade för att förhindra vätskor eller skräp från att tränga in till enhetens inre delar.

Sammanfattningsvis tränger vatten inte in genom det strukturellt placerade mellanrummet runt skärmen och det påverkar inte vattentätheten.

Mellanrum runt skärmen på Galaxy-enheter

Kontroll 2. Mellanrummet runt skärmen verkar bli större

Vidgning av mellanrummet runt skärmen är ett naturligt fenomen som uppstår på grund av friktionen mellan delar. Detta uppstår vid normal och vardaglig användning. Om mellanrummet dock har blivit betydligt större bör du besöka ett Samsung Electronics Service Center för att se över behovet av reparationer.

Obs: Skärmdumpar från enheter och menyer kan variera beroende på enhetsmodell och programvaruversion.

Så här använder du Samsung Members app

Om du har några problem med din Samsung-mobil, surfplatta eller annan bärbar enhet, kan du skicka en fråga till oss genom Samsung Members-appen. Lär dig mer om att rapportera ett fel.