Hur du tar en skärmbild från ett videoklipp

Du kan snabbt och enkelt ta en enstaka skärmbild från ett videoklipp genom att använda din Galaxy-enhet, så att du aldrig missar ett enda ögonblick.

Vy över Galaxy-enheter med videor och redigeringsikoner.

Följ dessa steg för att ta en skärmbild från ett videoklipp med din Galaxy-enhet:

Vy över Galleriikon på startskärmen. Vy över Galleriikon på startskärmen.

Steg 1. Öppna appen Galleri.

Vy över galleri med video vald. Vy över galleri med video vald.

Steg 2. Tryck för att välja en video.

Vy över video med bildrutor. Vy över video med bildrutor.

Steg 3. Bläddra bland bildrutorna för att hitta den ruta du vill ta en bilda av.

Vy över video med ikonen för bildtagning markerad. Vy över video med ikonen för bildtagning markerad.

Steg 4. När du har valt en bildruta att ta en bild av trycker du på biltagningsikonen. Den sparas automatiskt i Galleri.

Vy över video med förhandsgranskning av vald bildtagning markerad. Vy över video med förhandsgranskning av vald bildtagning markerad.

Steg 5. Ett alternativ att förhandsgranska vald bildruta visas längst ner till vänster på skärmen. Tryck för att visa bilden.

Hur visar du alla bildtagningar?

Gå till Galleri och följ stegen nedan för att visa alla bildtagningar.

Vy över galleri med Album markerat. Vy över galleri med Album markerat.

Steg 1. Tryck på ”Album”.

Vy över album med Visa alla markerat. Vy över album med Visa alla markerat.

Steg 2. Tryck på ”Visa alla”.

Vy över alla album inklusive videoinspelningar Vy över alla album inklusive videoinspelningar

Steg 3. Alla album visas och bildtagningar finns i mappen ”Videoinspelning”.

Hittade du inte det du letade efter?