Så kan du göra videosamtal med din Galaxy telefon via Duo-appen

Det enda du behöver för att ha ett videosamtal med dina vänner och bekanta är en internetuppkoppling. Med Galaxy telefonerna kommer Google Duo-appen som standard. Se följande anvisningar om hur du gör ett videosamtal med din Galaxy telefon.

Innan du börjar, se till att din mobilenhet och dess appar har de senaste uppdateringarna. För att uppdatera, följ dessa steg:

Steg 1. Gå till Inställningar > Software update.

Steg 2. Tryck på Ladda ner och Installera.

Steg 3. Följ anvisningarna på skärmen.

Njut av face-time med Duo, den enkla video-appen

Om din Galaxy telefon är Android OS version 10.0 (Q) eller högre, är förmodligen Google Duo redan installerad som en inbyggd video-app. Du kan ha ett videosamtal med hög ljud- och videokvalitet med alla som använder Duo-appen. Följ stegen nedan för att göra ett videosamtal.

OBS: Tillgängligheten för Google Duo-tjänsten kan variera beroende på nätverksleverantören och mobilenhet.

Steg 1. Öppna Telefon- appen och tryck sedan på fliken Knappsats.

Steg 2. Slå telefonnumret till personen du vill ha ett videosamtal med. Tryck sedan Duo-ikonen till vänster om telefon-ikonen.

Duo videosamtal.

Ett annat alternativ är att göra ett videosamtal direkt på dina sparade kontakter med Kontakt-appen. Välj vem du vill ha ett videosamtal med och tryck sedan Duo-ikonen.

Duo-videosamtal med sparade kontakter.

OBS:

• Några av mobilmodellerna visar video-ikonen istället för Google Duo-ikonen.
  • Se till att både din och mottagarens telefon är uppkopplade till internet.

Om Duo-appen inte är standard appen för videosamtal?

Även om Duo-appen på din Galaxy telefon inte är standard appen för videosamtal, kan du hitta den i Google mappen på Apps skärmen. Duo-appen är redan installerad på de flesta Galaxy telefoner, men du kan även ladda ner den på Google Play Store. Första gången du använder Duo-appen kommer några inställningar krävas. Logga enkelt in på ditt Google-konto och följ några enkla steg.

Steg 1. Välj Landskod och fyll i ditt telefonnummer.

Steg 2. Ange Verifieringskod.

Uppstart av duo-appen.

Note: Ehetsbilderna och menyer kan variera, beroende på modell och programvara.

Om du upplever svårigheter med din Samsung mobil, tablet, eller andra bärbara mobila apparater, kan du fråga oss på Samsungs medlemsapp.

Detta hjälper oss att veta vad som händer. Informationen som ges är anonym och sparas endast under utredningen. Ta reda på mer om hur man skickar en felrapport i "Hur du använder Samsung Members-appen".