Hur man använder AR Emoji Sticker

AR (Förstärkt verklighet) Emoji är en funktion som skapar animerade versioner av dig själv som du sedan kan använda för att spela in dina rörelser och ansiktsuttryck. Det är möjligt att lägga till ansiktsuttryck, händelser, anpassningsbara texter, dekorationer och bakgrunder när du skapar dina egna klistermärken.

AR Emoji Sticker av en man som dansar.

Obs: AR Emojis är tillgängliga på specifika enheter bara och vissa rörelser eller uttryck kanske inte känns igen. Ikonerna och skärmarna kan skilja lite från bilder nedan beroende på din enhet, operativsystem och tema.

Steg 1. Samsung mapp markerad i huvudmenyn i din smartphone. Steg 1. Samsung mapp markerad i huvudmenyn i din smartphone.

Steg 1. Öppna din "Samsung" mapp.

Steg 2. AR-Zon-logotyp. Steg 2. AR-Zon-logotyp.

Steg 2. Tryck på ”AR-Zon”.

Steg 3. AR-emojiklisterm alternativet markerat. Steg 3. AR-emojiklisterm alternativet markerat.

Steg 3. Tryck på "AR-emojiklisterm".

Det går också att hitta appen genom att skriva ”AR Zone” i sökrutan eller genom att trycka på ”Inställningar” > ”Appar” > ”AR Emoji”.

Obs: AR Emoji, AR Emoji Editor, AR Emoji Stickers finns tillgängliga om AR Zone stöds av din smartphone.

Steg 1. AR Emoji Stickers alternativ markerad. Steg 1. AR Emoji Stickers alternativ markerad.

Steg 1. Tryck på "AR-emojiklisterm".

Steg 2. Skapande menyn med pil för att fortsätta och alternativ för att skapa med kamera eller från bild markerad. Steg 2. Skapande menyn med pil för att fortsätta och alternativ för att skapa med kamera eller från bild markerad.

Steg 2. Du kan fortsätta med emojin som visas på skärmen genom att trycka på pilen eller så kan du trycka ”Skapa med kamera” eller ”Skapa fran bild”.

Steg 3. Meny för att anpassa din AR Emoji Sticker. Steg 3. Meny för att anpassa din AR Emoji Sticker.

Steg 3. Redigera din AR Emoji Sticker.

Steg 4. ”Klart”-knapp markerad. Steg 4. ”Klart”-knapp markerad.

Steg 4. Tryck på ”Klart” för att spara ändringarna.

Du kan ladda ned flera paket med stickers från Ladda ned stickers sektionen för att öka antalet tillgängliga stickers.

Steg 1. Gör egna stickers markerad. Steg 1. Gör egna stickers markerad.

Steg 1. Tryck på Gör egna klistermärken.

Steg 2. Ladda ned stickers-meny med en ladda ned-knapp markerad. Steg 2. Ladda ned stickers-meny med en ladda ned-knapp markerad.

Steg 2. Välj paketet med klistermärken som du vill ladda ned.

Steg 3. Ladda ned sticker-meny med nerladdning pågår. Steg 3. Ladda ned sticker-meny med nerladdning pågår.

Steg 3. Vänta tills nerladdningsraden är färdig.

Steg 4. Galleri med nya AR Emoji Stickers. Steg 4. Galleri med nya AR Emoji Stickers.

Steg 4. De nya klistermärkena kommer vara tillgängliga i din smartphone.

När du har skapat dina AR Emoji Stickers kan du spara dem i ditt Galleri så att du enkelt kan dela dem.

Steg 1. AR Emoji Sticker visas på skärm. Steg 1. AR Emoji Sticker visas på skärm.

Steg 1. Välj AR Emoji Sticker.

Steg 2. ”Lägg till i Galleri”-knappen markerad. Steg 2. ”Lägg till i Galleri”-knappen markerad.

Steg 2. Tryck på ”Lägg till i Galleri”.

Steg 3. Format att spara din AR Emoji Sticker markerad. Steg 3. Format att spara din AR Emoji Sticker markerad.

Steg 3. Välj ett format för att spara din AR Emoji Sticker.