Vad är Datasparare?

Du kan aktivera datasparfunktionen för att förhindra att vissa appar som körs i bakgrunden skickar och tar emot data. På inställningsskärmen trycker du på Anslutning > Dataanvändning > Datasparare och trycker reglaget för att aktivera funktionen.

När datasparfunktionen är aktiverad visas ikonen "Mer" i statusfältet.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Det finns flera olika sätt att kontakta oss via live-chatt, e-post, Facebook Messenger med mera.

UPPTÄCK MER >

Ring

Tala med ett av våra dedikerade team av experter.

UPPTÄCK MER >

Behöver du en reparation?

Oavsett om produktens garanti gäller eller inte så finns vi här för att hjälpa till.

HITTA ETT SUPPORTCENTER >