Hur döljer jag mitt telefonnummer när jag ringer samtal?

Du kan välja att dölja ditt telefonnummer när du ringer någon. Det innebär att personen du ringer upp inte kan se ditt telefonnummer eller namn på sin telefon.

Observera att när du skickar textmeddelanden så är ditt nummer inte dolt.

Tänk också på att många telefoner har möjlighet att blockera samtal från okända nummer. Om personerna du ringer har aktiverat ”blockera okända nummer” så kan du inte ringa dem.

Not: Vissa operatörer och länder tillåter inte att du döljer ditt nummer. Om du har följt instruktionerna nedan och ditt nummer ändå visas bör du kontrollera om din operatör tillåter funktionen.

1 Tryck på "Telefon".
2 Det här steget kan variera något beroende på telefonmodell. Om du har en nyare telefonmodell trycker du på "Mer" (eller tre prickar) i övre högra hörnet.

Om du har en äldre telefonmodell trycker du på menyknappen i nedre vänstra hörnet på enheten.

3 Tryck på "Inställningar" eller "Samtalsinställningar".
4 Det här steget kan variera något beroende på telefonmodell.

Om du uppmanas att välja inställningar för antingen Samtal eller Kontakter väljer du "Samtal".

Om denna skärm inte visas går du till steg 5.

5 Tryck på "Fler inställningar" (du kan behöva bläddra ner en bit) eller "Ytterligare inställningar".
6 Välj "Uppringar-ID" eller "Visa uppringar-ID" eller "Visa mitt uppringar-ID" (det kan variera något beroende på telefonmodell).
7 Välj "Dölj nummer".

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

Ring

0771-72 67 86Generell Support

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.
För vitvaror hjälper våra experter dig
Måndag till Fredag | 08.00-18.00

Vänligen notera att i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en serviceförfrågan.

0771-72 67 86B2B support

Besök supportsidorna för företag .
Måndag till fredag | 08:00 till 17:00
Lunchstängt | 12:00-13:00

0771-40 30 20Kampanjsupport

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök Kampanjsidan .

0771-40 10 44Samsung Shop

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00