Vilka uppdaterade funktioner har My Emoji fått på Note9?

Med Note9 kan du anpassa fler detaljer på din AR Emoji för att skapa en mer realistisk och personlig emoji av dig själv.

Lär dig skapa din AR Emoji och välj mellan många nya frisyrer och kläder så att du hittar den stil som passar dig bäst.

Du kan också anpassa varje del av ditt ansikte individuellt för att öka likheten och matcha dina ansiktsuttryck.

Tryck på ikonen ”ansiktsanpassning” för att börja anpassa varje del av ditt AR Emoji-ansikte.

Ändra hudnyans på din Emoji

Ansikte: Ändra hudfärg och nyans och ändra kinderna, hakan och halsen.

Hår: Hitta frisyren som passar bäst, samt hårfärg och nyans.

Ögon: Anpassa formen och färgen på ögonen genom att ändra den inre och yttre formen och storleken på ögonlocken.

Ange ögonformen på din Emoji

Huvud: Anpassa huvudets höjd och bredd och pannans storlek.

Läppar: Anpassa läpptjocklek, bredd och uttryck.

Öron: Ändra öronstorlek, placering och vinkel.

Näsa: Anpassa näsans position och bredd plus nässpetsens vinkel.

Glasögon: Välj glasögonen som passar dig bäst från en mängd olika stilar.

Kläder: Välj klädstilen som passar din AR Emoji bäst.

Bakgrund: Välj en bakgrund för att komplettera din AR Emoji-figur.